Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Gamla Brogatan 26, 2 tr

Kontor, 200 m2, Stockholm, City

Vacker sekelskiftesbyggnad med moderna kontor som erbjuder flexibla planlösningar. Generöst ljusinsläpp från höga fönster skapar en harmoni på arbetsplatsen. Ljusa och moderna ytskikt och högt i tak. Välproportionerliga ytor med öppet och rymligt kontorslandskap i symbios med praktiska konferensrum. Pentry med trevlig matplats. Anrik fastighet som ger ett mycket representativt intryck redan i entrén.

Omgivning

Gamla Brogatan är en unik miljö i Centrala Stockholm. När citykärnan revs under sextio- och sjuttiotalen bevarades helt mirakulöst ett par kvarter. Den här byggnaden från 1907 är en unik pärla i de gamla Klarakvarteren. Tillgång till gemensam lummig innergård. Lugnt läge mitt i city med god tillgång till shopping, restauranger och service. Tillgängligt för den som vill luncha på stan och i samma svep få ärenden gjorda.

Kommunikationer

Ta del av de fördelar som ett kontor i detta läge för med sig. Inom fem minuters gångavstånd når du Centralen och Hötorget med all tänkbar kommunikation. Arlanda Express, Cityterminalen, bussar, T- bana, peneltåg etc. Du tar dig smidigt såväl inrikes som utrikes, för att inte tala om den täta stadstrafiken med innerstadsbussarna. Dessutom ett excellent pendelläge för den som bor utanför stan, och vill lägga tiden på affärer och familj istället för långa resvägar.

Service

Inget saknas här när det kommer till service och utbud av shopping, restaurang och nöje. Precis som kan förväntas av Skandinaviens huvudstad. Du har flera teatrar, konserthuset, klubbar, barer på gångavstånd. Clarion Sign Hotel har till och med en pool högst upp på taket och City SPA om du vill göra något extra för besökare och kunder.Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Cecilia Hultberg
0768715007
cecilia.hultberg@newsec.se


Newsec Asset Management AB Sthlm

Utvalda lokaler från Newsec Asset Management AB Sthlm i CityLiknande lediga lokaler i City


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning