Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Fryksdalsbacken 26-28

Kontor, 2752 m2, Stockholm, Farsta

Här ges möjlighet att hyra och disponera en helt egen fastighet om totalt ca 2 752 kvm fördelat på tre våningsplan med ytor för såväl höglager som kontor och verkstad.

Fastigheten har en huvudentré till kontorsdelen med receptionsdel samt markportar till lagerdelen.

Ytorna i huset är inflyttningsklara och i gott skick, men kan även skräddarsys utifrån en ny hyresgästs behov.

Fastigheten är tillgänglig från 2019-01-01.

I markplan (plan 1) om 1 272 kvm finns hög- och låglager samt pausyta och rymliga kontorsytor med möjlighet till internutbildningar och stormöten. Höglagerdelen om ca 382 kvm har takhöjd om ca 5,9 m samt markport från husets framsida.

På övre plan (plan 2) finns ytterligare kontor om 988 kvm med såväl öppna som rumsindelade ytor.

I källarplan (plan 0) om ca 492 kvm finns lager, förrådsutrymmen och verkstad med port mot baksidan.

2 752 kvm fördelat på tre våningsplan.

Entreplan om 1 272 kvm med lager och kontor.

Övre plan om 988 kvm med såväl öppna som rumsindelade kontorsytor.

Källarvåning med ytor för verkstad, förråd och lager.

Omgivning

Larsboda i Farsta är ett utpräglat företags- och industriområde som ligger mycket strategiskt placerat ur logistisk synvinkel, genom sitt gynnsamma läge mellan de stora trafiklederna Nynäsvägen och Magelungsvägen. Larsboda ligger även mellan Farsta Centrum och Trångsund, samt mellan sjöarna Drevviken och Magelungen.

I området, precis intill fastigheten, planerar Stockholms stad för fullt för det nya Larsboda livsmedelscentrum, som väntas innebära en flytt av företagen i livsmedelsindustrin från Slakthusområdet i Johanneshov till Larsboda. Närmast förväntas ett genomförandebeslut i fastighetsnämnden hösten 2016, som är tänkt följas av ett genomförandebeslut i kommunfullmäktige runt årsskiftet 2016/2017.

Projektet kommer att påverka framtiden för Farstas näringsliv och de nya företagen kommer att attrahera ytterligare företag och branscher att etablera sig i området. Långsiktiga trafik- och logistiklösningar till och från området kommer att skapas, med bl.a. ny väg från befintlig avfart i Farsta, samt ny anslutningsväg från Nynäsvägen.

Kommunikationer

Fastigheten är lättillgänglig oavsett om du färdas med bil eller med allmänna kommunikationer:

Bil: Fastigheten ligger i nära anslutning till bl.a. Nynäsvägen (väg 73) och Magelungsvägen (väg 271). Kommunikationsplattformen kommer på sikt att förbättras ytterligare, då Stockholms stad skapar nya tillfartsvägar från Nynäsvägen och Farsta Centrum i samband med etableringen av Larsboda livsmedelscentrum i området.

Buss: I direkt anslutning till fastigheten finns hållplats för linje 830 som går med täta avgångar mellan Farsta Centrum och Handenterminalen, samt linje 184, mellan Farsta Centrum och Larsboda. I närheten finns även hållplats för linjerna 828 och 831.

Spårbunden trafik: Inom 5 minuters promenadavstånd når man både pendeltåg och tunnelbana. Pendeltågsstationen Farsta Strand ligger bara ca 300 m bort och tunnelbanestationen med samma namn finns på ca 600 m avstånd. Här finns även hållplats för ytterligare ett tiotal busslinjer.

Service

I Larsboda finns i dagsläget tre lunchrestauranger, med god variation i sitt utbud. På sikt kommer det högst troligt att öppna ännu fler restauranger, i samband med etableringen av det planerade Larsboda livsmedelscentrum intill fastigheten.

Farsta Centrum, med bl.a. 150 butiker och drygt 25 restauranger/caféer, ligger endast några minuters bilväg bort och är en mycket väletablerad handels- och mötesplats med ett mycket brett utbud av såväl handel och restauranger som övrig service.

Övrigt

Uppställningsyta och p-platser finns på fastigheten.

Kontakta annonsör
Anna Johansson
073-2534612
Mobil:
anna.johansson@nordicpm.se


Kontakt

Anna Johansson Anna Johansson
073-2534612
Mobil:

anna.johansson@nordicpm.se

Fler lokaler för kontakt


Nordic PM

Läs mer om Nordic PM och deras 79 lediga lokaler

www.nordicpm.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 297430

Nordic PM

Utvalda lokaler från Nordic PM i Farsta


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning