Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Fryksdalsbacken 1

Kontor, 187 - 432 m2, Stockholm, Farsta

Ytorna i denna annons fördelar sig över två intilliggande lokaler om ca 187 kvm och ca 237 kvm, vilka går att hyra var för sig eller tillsammans som en sammanhängande lokal om ca 432 kvm.

De båda lokalerna består till övervägande delar av varsin större öppen yta, som båda är försedda med varsitt intilliggande pentry och pausyta, samt ett flertal WC:n. Den större lokalen har även tre avdelade kontorsrum, samt ett par förrådsrum. Den mindre lokalen fördelar sig över två våningsplan, där en spiraltrappa leder upp till en mindre yta med bl.a. två WC och ytterligare ett förrådsrum.

De olika ytorna i båda lokalerna är överlag i gott skick, med ljusa ytskikt och gott om ljussläpp från de många fönstren. Genom sin utformning medger lokalerna flera olika användningsområden utöver kontorsverksamhet och skulle t.ex. kunna fungera som samlings- eller föreningslokaler.

Detta är ett utmärkt tillfälle att hyra billiga lokaler, då det planeras för utveckling av fastigheten genom att bygga om lokalerna till bostäder. Lokalerna hyrs därför ut med rivningskontrakt fram till som längst 2020-12-31. Det är även möjligt att hyra till ytterligare kontorsytor och lagerytor i olika storlekar i fastigheten.

Denna lokal utgörs av två intilliggande kontors- och konferensytor på våningsplan 3 (BV) och 4 i fastigheten, vilka går att hyra var för sig eller tillsammans.

Den ena lokalen, om ca 187 kvm består av en stor öppen yta om ca 141 kvm med en spiraltrappa upp till en mindre yta om ca 46 kvm. På nedervåningen finns ett rum med pentry och pausyta, samt två WC. På övervåningen finns ytterligare två WC, samt ett mindre förrådsrum.

Den andra lokalen, om ca 237 kvm, utgörs dels av en större öppen yta med två förrådsrum samt ett WC, samt en intilliggande yta med pentry och pausyta, tre kontorsrum, samt ett förråd och ytterligare ett WC.

Omgivning

Larsboda i Farsta är ett utpräglat företags- och industriområde som ligger mycket strategiskt placerat genom sitt gynnsamma läge mellan de stora trafiklederna Nynäsvägen och Magelungsvägen. Larsboda ligger även mellan Farsta Centrum och Trångsund, samt mellan sjöarna Drevviken och Magelungen.

I området planeras uppförande av Larsboda livsmedelscentrum, som kommer att bli ett nytt livsmedelsområde för ett tjugotal företag som lämnar Slakthusområdet, med inflyttning runt årsskiftet 2020/2021. Projektet kommer att attrahera ytterligare företag och branscher att etablera sig i området, och nya trafik- och logistiklösningar kommer att skapas med bl.a. ny väg från befintlig avfart i Farsta, samt ny anslutningsväg från Nynäsvägen till Perstorpsvägen.

Det finns även ett flertal pågående planprocesser för bostadsbyggande i de närliggande områdena väster och norr om Larsboda, som t.ex. projektet "Telestaden" där det planeras för byggande av 3 000 bostäder i och kring Telias gamla lokaler.

Kommunikationer

Fastigheten är lättillgänglig oavsett om du färdas med bil eller med allmänna kommunikationer:

Bil: Fastigheten ligger i nära anslutning till bl.a. Nynäsvägen (väg 73) och Magelungsvägen (väg 271). Kommunikationsplattformen kommer på sikt att förbättras ytterligare, då Stockholms stad skapar nya tillfartsvägar från Nynäsvägen och Farsta Centrum i samband med etableringen av Larsboda livsmedelscentrum i området.

Buss: Precis utanför fastigheten finns hållplats för linje 830 som går med täta avgångar mellan Farsta Centrum och Handenterminalen, linje 831 (Farsta C - Trångsund - Skogås - Länna), samt linje 184, mellan Farsta Centrum och Larsboda. I närheten finns även hållplats för linje 828 (Farsta C - Stortorp - Trångsund - Skogås - Drevviksstrand).

Spårbunden trafik: Inom drygt 5 minuters promenadavstånd når man både pendeltåg och tunnelbana. Pendeltågsstationen Farsta Strand ligger bara ca 700 m bort och tunnelbanestationen med samma namn finns på ca 800 m avstånd. Här finns även hållplats för ytterligare ett tiotal busslinjer.

Service

I Larsboda finns i dagsläget tre lunchrestauranger, med god variation i sitt utbud. På sikt kommer det högst troligt att öppna ännu fler restauranger, i samband med etableringen av det planerade Larsboda livsmedelscentrum intill fastigheten.

Farsta Centrum, med bl.a. 150 butiker och drygt 25 restauranger/caféer, ligger endast några minuters bilväg bort och är en mycket väletablerad handels- och mötesplats med ett mycket brett utbud av såväl handel och restauranger som övrig service.

Övrigt

I fastigheten finns såväl garageplatser som p-platser utomhus att hyra


Kontakta annonsör
Ferdinand von Fluck
070-5390280
Mobil:
ferdinand.vonfluck@nordicpm.se


Kontakt

Ferdinand von Fluck Ferdinand von Fluck
070-5390280
Mobil:

ferdinand.vonfluck@nordicpm.se

Fler lokaler för kontakt


Nordic PM

Läs mer om Nordic PM och deras 37 lediga lokaler

www.nordicpm.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 289372

Nordic PM

Utvalda lokaler från Nordic PM i FarstaLiknande lediga lokaler i FarstaHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning