Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Frykdalsbacken 20

Kontor, 820 m2, Stockholm, Farsta

Från hösten 2018 erbjuder vi en ljus och fin kontorslokal med tillhörande lager.Kontorsytorna som ligger en trappa upp är ca 650 kvm. Planlösningen består av en reception, ett flertal kontorsrum med glasapartier, ett trevligt lunchrum och ett större showroom.Lagret i markplan är ca 170 kvm och har markinlastning.Välkomna att kontakta oss för visning eller för ytterligare info!

Omgivning

Fastigheten ligger endast ett stenkast från riksväg 271 i ett mindre industriområde med mycket bra skyltläge mot större väg.

Kommunikationer

Buss 184 & 830 stannar endast några minuters promenad från fastigheten vid hållplats "Persbergsbacken". Båda bussarna går via Farsta Tunnelbana som tar dig vidare in mot centrala Stockholm samt byten till pendeltåg vid Farsta Station.

Service

Flertalet restauranger finns i närområdet. 5 minuters bilfärd bort ligger Farsta Centrum med ett mycket stort utbud av restauranger från världens alla hörn. Farsta centrum är även en central plats för shopping i Stockholms yttre söderförorter, med butiker så som Clas Ohlson, Lidl, Synoptik, Gallerix etc.


Kontakta annonsör
Jan Salmelin
08-503 853 97
jan.salmelin@corem.se


Kontakt

Jan Salmelin Jan Salmelin
08-503 853 97

jan.salmelin@corem.se

Fler lokaler för kontakt


Corem Property group AB

Läs mer om Corem Property group AB och deras 109 lediga lokaler

www.corem.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 290081

Corem Property group ABHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning