Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Frösundaviks Allé 15

Kontor/Kontorshotell, 10 - 50 m2, Stockholm, Frösundavik

Vill du bli mer flexibel och kostnadsfokuserad? Arbeta på Frösundavik, en plats nära vacker natur men med ett strategiskt läge vid E4:an.

Undvik en stor initial kostnad och frigör mer kapital genom flexibla kontorslösningar. Vi erbjuder privata kontor som är fullt möblerade och utrustade med höghastighetsanslutning till Internet. Vi erbjuder även dig och dina kollegor att hyra våra professionella sekreterartjänster. Vårt nyckelord är flexibilitet, vi kan anpassa oss till era behov.

Sättet att arbeta på har förändrats och nya flexibla arbetstider är vägen framåt. Begreppet servade kontor kan minska dina utgifter, frigöra tid, och samtidigt spara stora uppstartskostnader. Hos Regus erbjuder vi de bästa kontoren, de bästa lägena, och till oslagbara priser.

http://www.regus.se/workspace/sweden/solna/stockholm-fr%C3%B6sundavik?utm_source=lokalnytt&utm_medium=Portal

Omgivning

Kontorscentret i Frösundavik ligger omringat av vacker natur i den norra delen av Hagaparken, en av stadens nationalparker. Placerad på Brunnsvikens kant ca 2 km från Stockholm city är anläggningen unik och fylld med historia.

Mellan Kista Science City och Stockholms innerstad, erbjuder Frösundavik högkvalitativa faciliteter med lyxiga Sturebadet Haga samt Radisson Blu Royal Park Hotel i samma byggnad.

Kommunikationer

- Arlanda Flygplats ca 35 km
- Bil: Exit 168, E4 Frösunda/Frösundavik.
- Buss: Buss 70 har sin ändhållplats utanför centret och med den tar man sig lätt in till city.
- Bromma Flyplats 8 km
- Flygbussar från Arlanda.
- Taxi: Utanför hotellets entré finns en taxistolpe.

Service

Personlig arbetsplats i gemensamt kontor och tillgång till fullt möblerade gemensamma utrymmen som kök, kopieringsrum, cafeteria och reception. Alla extra kostnader i form av fastighetsskatt, vatten, elektricitet är på vår bekostnad.

Behöver du mer? Vi har allt under ett tak, professionella mötesrum, videokonferensutrustning, administrativa tjänster och kontor för alla företag. Vi erbjuder kontor från 5m2 och upp till 2000m2 som passar dina behov, och varje budget. Välkommen till Regus - ditt världsomspännande nätverk av kontor.

Vägbeskrivning

Från E4:an:

Ta avfarten mot Frösundavik från norrgående riktning ta vänster och från södergående ta höger. Fortsätt gatan fram tills den tar slut. Centret ligger i samma byggnad som Radisson Blu

Övrigt

Ring oss på +46 8 50521077 eller gå in på http://www.regus.se/workspace/sweden/solna/stockholm-fr%C3%B6sundavik?utm_source=lokalnytt&utm_medium=Portal för mer info. Du hittar oss även på Facebook / Regus Sverige.


Kontakta annonsör
Uthyrningsavdelningen
+46(0)850507881
portals.europe@regus.com


Kontakt

Uthyrningsavdelningen Uthyrningsavdelningen
+46(0)850507881

portals.europe@regus.com

Fler lokaler för kontakt


Regus

Läs mer om Regus och deras 119 lediga lokaler

www.regus.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 263525

Regus

Utvalda lokaler från Regus i FrösundavikLiknande lediga lokaler i Frösundavik

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning