Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Frösundaviks Allé 15

Kontor/Kontorshotell, 5 - 20 m2, Stockholm, Frösundavik

Uppstartsföretag? Frilansare? Arbeta nära vacker natur men med ett strategiskt läge vid E4:an! Coworkingplatser finns på Frösundavik från 389:- per månad.

Sättet vi arbetar på har förändrats och coworking är den perfekta lösningen till att arbeta fritt, flexibelt och ekonomiskt. Du får gratis och obegränsad tillgång till businessloungen på Frösundavik och andra attraktiva adresser i Sverige. Gratis WIFI, kaffe och te. Du kan också dra nytta av det professionella administrativa teamet som finns på samtliga center.

http://www.regus.se/coworking-space?utm_source=lokalnytt&utm_medium=Portal

Omgivning

Kontorscentret i Frösundavik ligger omringat av vacker natur i den norra delen av Hagaparken, en av stadens nationalparker. Placerad på Brunnsvikens kant ca 2 km från Stockholm city är anläggningen unik och fylld med historia.

Med ett strategiskt läge vid E4:an, mellan Kista Science City och Stockholms innerstad, erbjuder Frösundavik högkvalitativa faciliteter med lyxiga Sturebadet Haga samt Radisson Blu Royal Park Hotel i samma byggnad.

Kommunikationer

- Arlanda Flygplats ca 35 km
- Bil: Exit 168, E4 Frösunda/Frösundavik.
- Buss: Buss 70 har sin ändhållplats utanför centret och med den tar man sig lätt in till city.
- Bromma Flyplats 8 km
- Flygbussar från Arlanda.
- Taxi: Utanför hotellets entré finns en taxistolpe.

Service

Ledig arbetsplats i business lounge och tillgång till fullt möblerade gemensamma utrymmen som kök, kopieringsrum, cafeteria och reception. Alla extra kostnader i form av fastighetsskatt, vatten, elektricitet är på vår bekostnad.

Behöver du mer? Vi har allt under ett tak, professionella mötesrum, videokonferensutrustning, administrativa tjänster och kontor för alla företag. Vi erbjuder kontor från 5m2 och upp till 2000m2 som passar dina behov, och varje budget. Välkommen till Regus - ditt världsomspännande nätverk av kontor.

Vägbeskrivning

Från E4:an:

Ta avfarten mot Frösundavik från norrgående riktning ta vänster och från södergående ta höger. Fortsätt gatan fram tills den tar slut. Centret ligger i samma byggnad som Radisson Blu

Övrigt

Ring oss på +46 8 50521077 eller gå in på http://www.regus.se/coworking-space?utm_source=lokalnytt&utm_medium=Portal för mer info. Du hittar oss även på Facebook / Regus Sverige.


Kontakta annonsör
Uthyrningsavdelningen
+46(0)850507881
portals.europe@regus.com


Kontakt

Uthyrningsavdelningen Uthyrningsavdelningen
+46(0)850507881

portals.europe@regus.com

Fler lokaler för kontakt


Regus

Läs mer om Regus och deras 119 lediga lokaler

www.regus.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 263524

Regus

Utvalda lokaler från Regus i Frösundavik


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning