Frösundaviks Allé 1

Kontor, 625 m2, Stockholm

Frösundavik är ett fantastiskt kontorshus med all service under samma tak. Här är det lätt för både företag och medarbetare att trivas och utvecklas.

I Frösundavik är ljuset alltid närvarande. Tack vare smala huskroppar med fönster åt olika håll flödar dagsljuset i kontorsytorna. Huskropparna binds samman av en stor öppen ljusgård med grönska och en inbjudande lounge för jobbmöten och pauser. Här finns ett trevligt café med både gott och nyttigt.
Dessutom hittar du en stor restaurang med en meny som erbjuder många olika lunchalternativ. Huset har också ett eget gym med den senaste utrustningen från Technogym och många gruppträningspass varje vecka. Det finns också en egen fullstor sporthall, egen tennisbana och möjligheter att låna någon av husets kajaker för en lunchpaddling. Frösundavik är som ett all-inclusive hotell för företag.

Välkommen på en fysisk visning eller genom FaceTime!

Planlösning

Enligt önskemål.

Kommunikationer

Frösundavik är nära. Beläget i Solna, precis utanför Norrtull, gör att du enkelt kommer hit med bussar, tvärbanan, flygbussarna eller nya citybanan (pendeltåg). Det är också enkelt att cykla hit, det tar bara 6-7 min till Norrtull genom vackra Hagaparken. Frösundavik har också en egen skyttelbuss som går non-stop morgon och eftermiddag till Solna Station. Vill du ta bil? Inga problem, E4an och E18 ligger precis intill huset. Och det finns gott om parkering, både i garage och utomhus. Alla vägar bär till Frösundavik.

Service

Som hyresgäst har du tillgång till ett nytt stort gym i toppklass. Vi har också en egen fullstor sporthall, egen tennisbana och precis utanför huset finns kajaker och SUPar för utlåning. Frösundavik har flera stora och små konferensrum samt en rymlig hörsal. Det finns en stor restaurang med uteservering, ett bra café, en stor lounge med många mötesytor. Här finns också en renommerad frisörsalong, en gemensam reception, en bemannad varumottagning med lastkaj inomhus, en Instabox samt ett cykelgarage och fräscha duschar med både torkrum och tvättmaskin. Vardagen blir enklare med allt under samma tak i Frösundavik.

Kontakta annonsör
Patrik Sundberg
0733-49 87 20
patrik.sundberg@avantipartners.se


Kontakt

Patrik Sundberg
Patrik Sundberg
0733-49 87 20

patrik.sundberg@avantipartners.se

Fler lokaler för kontakt
Mengus

Läs mer om Mengus och deras 12 lediga lokaler

frösundavik.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 305772

Utvalda lokaler från Mengus

Liknande lediga lokaler