Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Frösundaviks Allé 1

Kontor/Kontorshotell, 523 m2, Stockholm, Frösundavik

Effektiv företagspark med en fantastisk ljusgård samt ett stort utbud av servicelösningar, för att passa varje medarbetares specifika behov.

Frösundaviks stora och öppna ljusgård medför att lokalerna bokstavligen badar i ljus. Förutom ljusgården, med sina stora restaurang- och caféområden, finns här även hörsalar, konferenscenter och en helt ny träningsanläggning. Gröna lösningar i form av ett genomgripande miljlötänk är essentiellt för lokalerna. Utrymmerna innehåller allt medarbeteare kan behöva för att må bra, med sitt heltäckande serviceområde.

Kommunikationer

Frösundavik har ett strategisk perfekt läge, väldigt nära stan, men ändå strax utanför biltullarna. E4an ligger i nära anslutning för den som önskar transporteras med bil och andra kommunikationmedel som till exempel buss, tunnelbana och pendeltåg finns inom gångsavstång. Dessutom ligger Frösundavik utmärkt till för dig som cyklar eller promenerar till jobbet. Just nu pågår arbetet med att bygga en ny ”cykelmotorväg” som kommer gå mellan Norrtull och Kista – och som passerar precis förbi Frösundavik.

Service

Frösundavik utmärker sig genom dess skräddarsydda servicelösningar. Förutom ett välutrustat gym och övriga sportaktiviter erbjuds även ett flertal café och restaurangmöjligheter i området. Receptionen erbjuder allt från posthantering till catering, städning och vaktmästeritjänster.


Kontakta annonsör
Patrik Sundberg
0733-498 720
patrik.sundberg@cbre.com


Kontakt

Patrik Sundberg Patrik Sundberg
0733-498 720

patrik.sundberg@cbre.com

Fler lokaler för kontakt


Mengus

Läs mer om Mengus och deras 4 lediga lokaler

frösundavik.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 297491

Mengus

Utvalda lokaler från Mengus i Frösundavik


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning