Frihamnsgatan 21

Kontor, 632 m2, Stockholm, Värtan/Frihamnen

Lokalen är belägen på plan 3 högst upp i magasin 2. Planlösningen är till viss rumsindelad idag men lokalen går att öppna upp så att hela dess unika rymd kommer till sin rätt. Här kan vi skapa ett unikt kontor med en trendig industrikänsla, synliga takbalkar samt en unik takhöjd. Det finns stora möjligheter för en ny hyresgäst som kommer in tidigt i processen att sätta sin egen prägel på lokalen. Här kan du som hyresgäst förverkliga din kontorsdröm.

Lokalens lasthiss som går visa lastkaj rakt upp till lokalen erbjuder en mycket god lastaccess med kapacitet för upp till 1700 kg. Denna delas med grannhyresgästen.

Bredband: Stokab finns anslutet till fastigheten vilket gör det möjligt att använda fiberoptiskt nätverk samt välja bredbandsleverantör.

Omgivning

Anrik hamnmiljö med havsutsikt. Frihamnen är en levande hamn med ett helt unikt läge innanför tullarna direkt vid vattnet. Traditionellt har området varit nästan uteslutande en plats för sjöfart, men har på senare år ändrat prägel i takt med att staden växer. Idag finns ett stort antal kreativa verksamheter i Frihamnen, bland annat mediebolag, företag inom möbel- och klädesdesign, museiverksamhet samt konstnärlig verksamhet och konsthall. Den nya framväxande stadsdelen i Värtahamnen är en del av innerstaden med bostäder, butiker och kommunal service. Stadsdelen lockar dem som vill vara en del av Stockholms tillväxt med öppenhet, citypuls, vatten, kryssningsfartyg i kombination med en spännande historia. Stadens mål är att detta skall bli Stockholms mest attraktiva stadsdel.

Företag i närheten: SDK Shipping, Jarowskij, Ljus & Bild Media, Peak Performance, Annorlunda, Sthlm Brewing, Sellpy, Autoropa, Zodiak, Stockholms Konsthall, Auktionsverket, Kostymförrådet

Kommunikationer

T-bana Gärdet Busslinjer: Linje 1, 76 och 72 Bil: Norra länken mot E18 och E4 Båt: Båtlinje 80 mot Frihamnen, Nacka, Lidingö och Nybroplan. Det är även promenad- och cykelavstånd in till Stockholms innerstad.

Service

Många restauranger i närområdet, exempelvis längs Tegeluddsvägen samt populära Stockholm Brewing co (bar och restaurang) i huset. I området finns även PDL Center som är en av Sveriges största padelanläggning med 22 banor.

Kontakta Annonsör

Hanna Friman
0733-24 35 23
hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman
Hanna Friman
0733-24 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Lokal Direkt
Fler lokaler från Lokal Direkt
www.lokaldirekt.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 321804