Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Franzéngatan 5

Kontor, 850 m2, Stockholm, Kungsholmen

Nu ges tillfälle att hyra moderna och ljusa kontorslokaler i representativ fastighet till en förmånlig hyra. Ni hyr i andrahand av ett bolag som har flera ytor i huset och har en långsiktighet i fastigheten. Kontorsytorna kännetecknas av fina trägolv och mycket ljusinsläpp. Det finns både öppna kontorslandskap samt trevliga enskilda kontorsrum. Lokalen har en fin konferensavdelning idag som rymmer ett antal olika storlekar på mötesrum. En trevlig lounge finns även i anslutning till entrén och mötesdelen. Lokalen kan hyras ut som möblerad eller omöblerad. Garage och utomhusparkering (vissa med laddstolpe) finns att hyra till.Förmånlig hyra med flexibla villkor. El tillkommer samt egen IT-kostnad.För mer information och visning kontakta mäklaren!

Omgivning

Lindhagensplan, butiker och restauranger i området. Sats ligger mittemot fastigheten. Omklädningsrum samt cykelrum finns i huset.

Övrigt

Franzéngatan ligger ett stenkast ifrån Karlbergstrand och dess vackra natursköna omgivningar. Man går till Centralstationen på ca 15 min.Uppskattad genomsnittshyra för området är 3200 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Rikard Améen
0736-884078
rikard@newproperty.se


Utvalda lokaler från New Property Group AB i KungsholmenLiknande lediga lokaler i Kungsholmen

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning