Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Folkungagatan 44

Kontor, 10 - 200 m2, Stockholm, Södermalm

Flytta in i ett kontor med kreativ miljö och flera företag inom gaming, VR, app-utv och digitala tjänster där merparten är startups! Embassy öppnade i Februari detta co-working space mitt på Södermalm vid medborgarplatsen där fokus ligger på Stockholms techscen inom områdena ovan. Du kan hyra ett el. flera rum och delar gemensamma ytor med övriga hyresgäster, Internet finns på varje rum och WiFi på de gemensamma ytorna. Möbler finns i viss mån och beroende på behov. Utöver allt som finns på ett kontor så som konferensrum, kaffe/thé och tillgång 24/7 finns här även en gymnastikhall med separat herr/dam bastu, utbildningslokal samt ett riktigt boardroom. Med Medborgarplatsen som granne och par minuters promenad till tunnelbana har du även nära till pulsen på Götgatan och SOFO. Här erbjuds en kontorslösning med det lilla extra där möjlighet att växa och enkelt utöka verksamheten välkomnas. Uthyrning sker i första hand fram till och med 31/1 2018 (ev längre) med flexibla villkor. Kontakta Anders Nilsson el. Gema Sundström för mer info och visning: anders@embassy.house /0706 - 555 160 gema@embassy.house /0709 - 241 245 Vad ingår: Sociala aktiviteter & events Mötesrum Anpassat för funktionshindrade Bemannad reception Kaffe/Kök/pentry Dusch Större konferensanläggning Företagsadress Lounge Posthantering/kopiator/scanner/skrivare Städning Tillgång 24/7 Internet via fiber/Internet via nätverksuttag

Omgivning

På Medborgarplatsen ligger Söderhallarna med flera butiker, restauranger och saluhall. Även Götgatan erbjuder mycket service av olika slag.

Kommunikationer

Någon minuts promenad till Medborgarplatsen med både tunnelbana (grön linje) och bussar. Fem minuters promenad till Mariatorget och T-banans röda linje liksom till Södra Stations pendeltågsstation. Tio minuters promenad till Slussen med både gröna och röda linjer. Vid Slussen går även bussar till Nacka/Värmdö.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2800 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Jesper Swedenborg
08-566 207 82
070-968 17 82
jesper.swedenborg@vasakronan.se


Kontakt

Jesper Swedenborg Jesper Swedenborg
08-566 207 82
070-968 17 82

jesper.swedenborg@vasakronan.se

Fler lokaler för kontakt


Vasakronan AB

Läs mer om Vasakronan AB och deras 165 lediga lokaler

vasakronan.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 278186

Utvalda lokaler från Vasakronan AB i Södermalm


Liknande lediga lokaler i SödermalmHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning