Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Fleminggatan 48

Kontor, 390 m2, Stockholm, Kungsholmen

Härligt ljusinsläpp högst upp i huset.

Stor och fin lokal med härligt ljusinsläpp högst upp i huset.&ltbr />Kungsholmens centralaste läge med all service du kan tänkas behöva en hisstur ned i Västermalmsgallerian.

I denna knutpunkt har du också tillgång till tunnelbanans gröna och blå linje via Fridhemsplan samt bussar in och ut från City.

Omgivning

Stadsdelen växer stadigt med flera nybyggda områden, såsom Lilla Essingen och Västra Kungsholmen. Ett stenkast från fastigheten finns grönområden som Norr Mälarstrand, Hornsbergs strand och Rålambshovsparken.

Kommunikationer

Fastigheten ligger i direkt anslutning till Fridhemsplans tunnelbanestation, där både grön och blå linje passerar. I området finns bra gång- och cykelvägar och ett flertal busshållplatser, inklusive den för flygbussarna.

Service

Området präglas av bostäder och kontor, men är även känt för sina många restauranger och caféer.Uppskattad genomsnittshyra för området är 3200 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Gabrielle Hemmerlind
072-548 21 86
Gabrielle.hemmerlind@amffastigheter.se


AMF Fastigheter

Liknande lediga lokaler i Kungsholmen

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning