Fleminggatan 41

Kontor, 317 - 1055 m2, Stockholm, Kungsholmen

Ljus lokal med öppen kontorslandskap och bra mix av samtals-/telefonrum, mötesrum och konferensrum där planlösningen medger upp till 80 arbetsplatser på ett yteffektivt sätt. Med fönster mot Fleminggatan och Celsiusgatan samt mot innergården så har man bra förutsättningar för ljus lokal i ett centralt läge i hjärtat av Kungsholmen. Tillgänglighetsanpassad till stora delar med RWC precis vid hisshallen där även större pentry finns och utrymme för tex matbord. Ytterligare sex toaletter finns uppdelad på varsin sida av lokalen där man även hittar kopiering samt förvaring.

Omgivning

Mittemot S:t Eriks ögonsjukhus och en av Kungsholms centrala gator så hittar man HSB:s huvudkontor där man nu har möjlighet att sitta som hyresgäst i andrahand.

Kommunikationer

Centralstationen ligger endast ca 15 minuters promenad bort där man hittar alla kommunikationsmedel med buss, tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg, X2000 till Arlanda Express. Vill man hoppa på bussen så går 1:an från både Celsiusgatan och Scheelegatan en bit bort från huvudentrén mellan Frihamnen och Essingetorget.Vill man åt andra hållet så hittar man Fridhemsplans tunnelbanestation ca 10 minuter bort om man genar genom Kronobergsparken.

Service

Gott om trevliga lunchrestauranger och annan service på Fleminggatan och tvärgatorna intill gör att man alltid har kort avstånd oavsett behov av service.

Övrigt

Lokalen hyrs ut i andrahand fram till 2023-05-31 till rejält reducerad hyresnivå som är jämförbar upp till halva marknadshyran för en liknande lokal i detta läge.

Hyresnivå: 2670 kr/kvm/m2. El, värme och fastighetsskatt ingår i hyran (25 % moms tillkommer).

Kontakta Annonsör

Kristian Rantaniitty
0720-39 23 01
kristian@lokaldirekt.se

Kontakt

Kristian Rantaniitty
Kristian Rantaniitty
0720-39 23 01

kristian@lokaldirekt.se

Lokal Direkt
Fler lokaler från Lokal Direkt
www.lokaldirekt.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 312231

Liknande lediga lokaler i Kungsholmen