Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Fleminggatan 14

Kontor, 6740 m2, Stockholm, Kungsholmen

Välkommen till ett helt kvarter med moderna kontorsytor i K-märkt inramning. Här ryms stora, sammanhängande plan med en total yta på 24 000 kvadratmeter. På det välkomnande och representativa entréplanet finns gemensamma konferensrum, butiker, kafé och restaurang.

Omgivning

En brolängd från Centralen
Här möts citypuls och grönska. Centralstationen ligger bara ett par minuters promenad härifrån. Att gå till Rådhusets t-bana tar två minuter, och lokalbussar finns direkt utanför dörren. Butiker, kaféer och restauranger finns tillgängliga i huset – och i generöst och varierat utbud i kvarteren runtomkring. Och på en brolängds avstånd finns Västra City och Norrmalm. Vill du röra på dig finns fina grönområden och promenad- och joggingstråk precis runt hörnet. I närheten finns också utegym och kanotuthyrning, och Sats är en nära granne.

Övrigt

Det första du möts av när du stiger in i fastigheten är en öppen och inbjudande entré med högt i tak och den tongivande spiraltrappan. De två innegårdarna har omvandlats till inbyggda atrium som binder ihop och ger rymd.

I uppgraderingen möter de ursprungliga arkitektoniska lösningar som gav ljus och samtidigt trygg avskildhet nya lösningar för behagligt och hälsosamt inomhusklimat. Verkligt dagsljus förstärks, inte minst under årets mörkare delar, av genomgående dagsljusliknande belysning.44060

Uppskattad genomsnittshyra för området är 3200 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Catia Johansen Sangberg
0734-392643
catia@newproperty.se
Tina Magnuson
0706-996120
tina@newproperty.se


Kontakt

Catia Johansen Sangberg Catia Johansen Sangberg
0734-392643

catia@newproperty.se

Fler lokaler för kontakt

Tina Magnuson Tina Magnuson
0706-996120

tina@newproperty.se

Fler lokaler för kontakt


New Property Group AB

Läs mer om New Property Group AB och deras 246 lediga lokaler

www.newproperty.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 301970

Utvalda lokaler från New Property Group AB i Kungsholmen


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning