Fållan 3A

Kontor, 3400 m2, Stockholm, Slakthusområdet

Hus 49 Stora Marknadshallen renoveras nu med varsam hand för att inrymma ljusa kontor med industrikänsla. Klart för inflytt i början av 2025.
Här har du som hyresgäst en unik möjlighet att flytta in i ett alldeles eget hus om cirka 3 400 kvm kontorsyta i hjärtat av Slakthusområdets historiska kvarter. Med lokalernas karaktärsrika identitet som kanvas finns rätt förutsättningar för att skapa ett kontor där företagets identitet, varumärke och medarbetare kan blomstra.

Omgivning

Omgivning/natur

Slakthusområdet, Stockholms mötesplats för mat, kultur och upplevelser. Här växer nya former av arbetsplatser och boenden fram som tillsammans skapar en unik stadsdel. Här samlas de främsta aktörerna inom framtidens branscher med tech, design och innovation i fokus. Och med närhet till både hotell och talangboenden finns alla möjligheter för att växa på en global marknad.

Närservice

Utbudet av restauranger och barer kommer inom de närmsta åren utökas med flera nya handplockade koncept. Under våren 2023 kommer Hus 26, en del av Slakthushallarna, öppna med flera restauranger och barkoncept, bland andra stjärnkrögarna Adam och Albin samt Hosoi. I Slakthusområdet finns även kafferosteriet Stockholm Roast och ett av SATS flaggskepp. Globen Shopping finns på några minuters avstånd och erbjuder mat och dryck, butiker, service samt träning och hälsa.

Kommunikationer


Närmsta station med både tvär- och tunnelbana är Globen. På en kort promenad om ca 10 minuter når du Gullmarsplan som utöver tvär- och tunnelbana är en knutpunkt för flertalet bussar.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Bringan 1


Hiss

JaKontakta Annonsör

Petter Klingofström
070-880 63 21
petter.klingofstrom@al.se


Kontakt

Petter Klingofström
Petter Klingofström
070-880 63 21

petter.klingofstrom@al.se

Atrium Ljungberg
Läs mer om Atrium Ljungberg och deras 96 lediga lokaler
www.al.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 321177

Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i Slakthusområdet