Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Fagerstagatan 16

Industri/Kontor/Lager, 1000 - 3989 m2, Stockholm, Spånga

Nu finns möjlighet att hyra lager- & produktionslokaler i Lunda industriområde. Fastigheten inhyste tills nyligen Rydbergs produktion och består av totalt 3 989 m2 fördelat på cirka 560 m2 kontor, 2 150 m2 lager samt 1 280 m2 produktionsytor. Kontoren utgörs av cellkontor med tillhörande omklädningsrum, bastu och personalmatsal. Fastigheten går att dela upp i två alternativt 3 enheter med egna entréer. Fastighetsägaren är villig att diskutera viss anpassning och uppfräschning av ytorna. Fastigheten står tom idag och redo för nästa hyresgäst. En del av ytorna är förberedda för att användas som kylrum. Till lager och produktionsdelarna finns 4 portar för in- och utlastning samt en lastkaj.

Omgivning

Området Lunda är omgärdat av industri och kontorshus med vissa restauranger samt butiker. Bussar trafikerar området dagligen. samt Spånga station är belägen ca: 850 m från fastigheten. Närhet till Barkarby handelsområdet44060

Uppskattad genomsnittshyra för området är 1400 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Marcus Fond
0707-755819
marcus@newproperty.se
Olof Clarholm
0762-338338
olof@newproperty.se


Liknande lediga lokaler i Spånga

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning