Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Fågelviksvägen 1

Butik/Kontor/Lager, 4000 - 10600 m2, Stockholm, Botkyrka

Total vakant yta om ca 10 600 kvm i två våningsplan. Ca 9 200 kvm på markplan samt ca 1 400 kvm på 1 tr. Utöver denna yta finns även ca 500 kvm kontor i fastigheten. En fantastisk yta för showroom/uppställning och tillhörande lager. Bra inlastning både via entrén och lastintag.Fastigheten erbjuder en unik entré med bra skyltläge och en välkomnande yta med ca 10 meter i tak! Hyresvärden har investerat i en smakfull rulltrappa och hissparti bestående av 3 st hissar för att binda ihop BV och 1 tr.Befintlig planlösning är uppdelad i butiker och lageryta.

Omgivning

Gott om service i närområdet med restauranger i huset samt Kungens Kurva 5 minuters bilväg med ett näst intill oändligt utbud av butiker och restauranger.

Övrigt

Fastigheten ligger med direkt anslutning till E4:an som erbjuder ett fantastiskt skyltläge i båda körriktningar. Med närheten till E4:an möjliggör det även en kort restid till närliggande knutpunkter och även Stockholms innerstad som bara ligger ca 15 min bort med bil.
Slagsta Strand är även en av de viktiga transportsträckor för många med färjan över till Ekerö.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1200 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Gustav Hellströmer
0709-634671
gustav@newproperty.se
Marcus Fond
0707-755819
marcus@newproperty.se


Utvalda lokaler från New Property Group AB i Botkyrka


Liknande lediga lokaler i Botkyrka

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning