Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Evenemangsgatan 21

Kontor, 69 m2, Stockholm, Arenastaden

Toppmodern och cool lokal högst upp i en nybyggd fastighet. Denna ljusa lokal har hög standard med fina fönster från golv till tak. Perfekt belägen mitt i Arenastaden.

Omgivning

Den moderna stadsdelen Arenastaden erbjuder en härlig mix av kontor, bostäder, shopping, matupplevelser och grönområden. Här finns något för alla, ta en lunchpromenad runt Råstasjön eller en shoppingtur i gallerian. Kring denna nybyggda fastighet finns kontor, bostäder och service vilket gör att det är liv och rörelse både under dagtid och kvällstid.
Övriga hyresgäster i huset är bland annat Siemens och Ambea.

Planlösning

Idag har lokalen en öppen planlösning. Från trapphuset in till lokalen är det en sluss med hög säkerhet. I den öppna arean finns ett litet pentry och utöver det ett mindre förråd samt en HWC med dusch och utslagsvask för städ.

Kommunikationer

Goda kommunikationer i området med närhet till både pendeltåg, tunnelbana, bussar och tvärbana. Efter ca 5 minuters promenad når du pendeltågsstationen Solna Station där pendeltåget tar dig till T-centralen på ca 8 min. Busslinjerna 502 och 505 trafikerar intill fastigheten och flertalet andra busslinjer (176, 177, 509, 515 mfl) finner du vid Solna Station som nås efter ca 10 minuters promenad. Tunnelbanans blå linje finner du vid Solna Centrum dit det tar ca 10 minuter att promenera.

Service

Ett stenkast från fastigheten hittar du Mall of Scandinavia som erbjuder all tänkbar service så som klädbutiker, restauranger, apotek, systembolag, gym mm. Utöver den förstklassiga service som erbjuds i Mall of Scandinavia finner du ett stort utbud av lunchrestauranger inom några minuters promenadavstånd. Friends Arena ligger i området likväl som konferensanläggning och hotell.

Kontakta annonsör
Komfast AB
08-678 04 00
info@komfast.se


Kontakt

Komfast AB Komfast AB
08-678 04 00

info@komfast.se

Fler lokaler för kontakt


Komfast

Fler lokaler från Komfast

www.komfast.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 289813




Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning