Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Essinge Brogata 3

Kontor, 544 m2, Stockholm, Lilla Essingen

Lokalen har egen entré från gatuplan med hall som leder till delen om ca 304 kvm på samma våningsplan och en trappa ner till lokaldelen om ca 240 kvm i övre källarplan där man har fönster på ena långsidan mot innergården. Hiss finns mellan båda planen vilket medför att lokalen till en stor del är tillgänglighetsanpassad. Planlösningen är liknande på varje plan med större rum/korridor i mitten och mindre rum med fönster mot gatuplan eller innergården. Varje våningsplan har kök samt minst en toalett, varav två av dem även har dusch. Vatten finns indraget i de flesta rum då lokalen nyttjats som vårdcentral en gång i tiden. Som kuriosa kan nämnas att lokalen har varit kvartersbiograf från 1930-talet och fram till 1960. En renovering av lokalen är planerad inom kort och vid snabbt tillträde så finns det stora möjligheter att redan i startfasen påverka utformningen!

Omgivning

Strandlinjen runt om ön är nästan helt tillgänglig genom olika promenadvägar och med mycket grönska genom dem olika parkerna där Luxparken är den största. I Primusområdet planeras det uppemot 600 hundra bostäder vilket ökar områdets attraktion.

Kommunikationer

Busstation Lilla Essingen ligger några steg bort vid brohuvudet med busslinje 1 från Stora Essingen mot Frihamnen där det finns möjlighet att kliva av vid flera tunnelbanestationer med både gröna och röda linjen. Även 56:an trafikerar delar av denna sträcka. Vid Stora Essingen och busstation Broparken finns det även möjlighet att ta tvärbanan mot Sickla alternativt Solna. För den bilburna är läget utmärkt om man önskar sig ta söderut eller norrut på Essingeleden och E4/E20 som går strax invid.

Service

Utmärkt service i närområdet med flertalet mindre lunchställen i närheten eller så tar man sig genom Luxparken längs med vattnet för att hitta en av dem mer representativa restaurangerna. Övrig service i närområdet består bl. a. av ICA Nära, Apoteket och Puls & Träning med öppet alla dagar i veckan.

Övrigt

Lokalens kontrakt överlåtes av nuvarande hyresgäst. Kontraktstid fram till 2021-09-30 och med möjlighet till 3 års förlängning. Även nytt hyreskontrakt kan förhandlas fram med hyresvärden.


Kontakta annonsör
Kristian Rantaniitty
0720-39 23 01
kristian@lokaldirekt.se


Kontakt

Kristian Rantaniitty Kristian Rantaniitty
0720-39 23 01

kristian@lokaldirekt.se

Fler lokaler för kontakt


Lokal Direkt

Fler lokaler från Lokal Direkt

www.lokaldirekt.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 295072
Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning