Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Esplanaden 3 D

Kontor, 1700 - 8750 m2, Stockholm, Sundbyberg

Hyr kontor med flexibel och spännande planlösning i Sundbybergs absoluta centrum

Hörnlokal högst upp i fastigheten med fint ljusinsläpp. Fönster i fyra väderstreck. WC-partier och kaffestationer på flera ställen i lokalen.
Lokalen har två entréer vilken gör att man kan ha en representationsdel om så önskas.

Vi erbjuder en modern hörnlokal högst upp i fastigheten med fönster i fyra väderstreck och fint ljusinsläpp. Lokalen har WC-partier och kaffestationer på flera ställen och två separata entréer vilket ger möjlighet till en representationsdel, om så önskas. Kontoret är beläget i hjärtat av centrala Sundbyberg med flexibla lokaler som kan fördelas över flera plan. Lokalerna har blandad planlösning, stora och öppna ytor, pentryn i flera lägen samt såväl konferensrum som mindre kontorsrum. I vissa delar av kontoret finns tillgång till en lasthiss som leder direkt in i lokalen. I garaget finns bil- och cykelparkering samt dusch- och cykelrum. Detta är ett kontor som lämpar sig även för det företag som söker tillfälliga lokaler eller evakueringslokaler.

Strategiskt läge med närhet till både E4 och E18, vilket ger enkel access till Bromma, Arlanda, Stockholms kringfartsleder och city. Sundbyberg kallas också "staden i staden": Allt fler upptäcker att Sundbyberg är ett attraktivt kontorsområde som idag efterfrågas av många service-, kunskaps-, IT- och telekomföretag.

Här finns all tänkbar service nära till hands, som till exempel bankkontor, postombud, livsmedelsbutik, varuhus, gym samt restauranger och kaféer. I anslutning till fastigheten finns även Signalfabriken och Story Hotel.

Bästa kommunikationsläget! Fastigheten har nära till tunnelbanans blå linje, pendeltåg, fjärrtåg och tvärbanan, samt till bussar som går mot Odenplan och Västerort.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2200 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Annette Johansson
08-573 657 53
annette.johansson@skandiafastigheter.se


Skandia Fastigheter

Utvalda lokaler från Skandia Fastigheter i SundbybergLiknande lediga lokaler i Sundbyberg

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning