Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Erstagatan 31

Kontor, 335 m2, Stockholm, Södermalm

Ljus kontorslokal (1tr) intill Vitabergsparken med fiber indragen, ledig efter överenskommelse.
Söker ni en kontorslokal i hjärtat av Södermalm lite avskilt från den värsta citystressen men ändå väldigt nära och bara en kortare promenad till Medborgarplatsen? Då är detta lokalen för er. Ljus och fin lokal med närhet till Vitabergsparken och Nytorget belägen i en lugn bostadsfastighet.
Hör av er till oss så berättar vi mer och ordnar en visning. Inflyttning kan ske omgående.

Omgivning

Lokalen ligger i en fastighet med ett väldigt lugnt läge, inget trafikbrus eller andra störningar.  Butiker och restauranger finns i närområdet, flertalet lunchrestauranger samt bara några minuters promenad ner till Folkungagatan med ett ännu större och bredare utbud. Nästan i direkt anslutning till fastigheten ligger Vitabergsparken, perfekt för en lunchpromenad eller lunch på en filt i solen. Till Medborgarplatsen är det ca 12 minuters promenad, längs hela vägen ett brett utbud av butiker, restauranger och livsmedelsbutiker med postservice. Närheten till Vitabergsparken samt goda cykelförbindelser ut ur stan mot Nacka är svårslagna i ett så pass centralt läge innanför tullarna.

Planlösning

Stor rymlig och rumsindelad kontorslokal på plan 1. Det finns två ingångar till lokalen, en kan användas för personalen och en för gäster. Flexibel planlösning som går att modifiera efter önskemål beroende på verksamhet och arbetssätt, se planritning.
Flexibel planlösning och stor potential, det mesta går att göra om beroende på er verksamhet och era önskemål. Stort pentry. Två wc samt en dusch. Fiber finns.
Lokalen är belägen en våning upp, hiss finns. Parketten är nyslipad och ommålning sker efter ert önskemål

Kommunikationer

Busstation för blå buss linje 2 ligger precis vid fastigheten och lokalens entré. Bara några minuters promenad ner till Folkungagatan ger även möjlighet att hoppa på linjerna 53 och 76 som, precis som linje 2, båda åker förbi Medborgarplatsen. Slutstation för 2:an är Norrtull medan buss 76 tar dig till Ropsten. Tar man 53:an åt andra hållet är slutstation Henriksdalsberget och efter bara någon minut kommer man ner till Londonviadukten där man kan ansluta till samtliga busslinjer ut mot Nacka. Promenad ner till Londonviadukten är ungefär samma avstånd som till Medborgaplatsen, dvs. 10-12 minuter. Även buss 66 som åker mot Mariatorget och Zinkensdamm finns precis i närheten.12170

Uppskattad genomsnittshyra för området är 2800 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Pelle Nilsson
08-690 25 14
pelle.nilsson@olovlindgren.se


Byggnadsfirma Olov Lindgren AB

Utvalda lokaler från Byggnadsfirma Olov Lindgren AB i SödermalmLiknande lediga lokaler i Södermalm


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning