Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Erstagatan 25

Kontor, 271 m2, Stockholm, Södermalm

Söker ni en fin kontorslokal i hjärtat av Södermalm lite avskilt från den värsta citystressen men ändå väldigt nära och bara en kortare promenad till Medborgarplatsen? Då är det här lokalen för er. I hörnet Erstagatan 25/Bondegatan ligger denna fina lokal på bottenplan med två wc, dusch, pentry samt en egen entré i bottenplan.

Omgivning

Lokalen ligger i en fastighet med ett väldigt lugnt läge, inget trafikbrus eller andra störningar. Butiker och restauranger finns i närområdet, flertalet lunchrestauranger samt bara några minuters promenad ner till Folkungagatan med ett ännu större och bredare utbud. Nästan i direkt anslutning till fastigheten ligger Vitabergsparken, perfekt för en lunchpromenad eller lunch på en filt i solen. Till Medborgarplatsen är det ca 12 minuters promenad, längs hela vägen ett brett utbud av butiker, restauranger och livsmedelsbutiker med postservice. Närheten till Vitabergsparken samt goda cykelförbindelser ut ur stan mot Nacka är svårslagna i ett så pass centralt läge innanför tullarna.

Kommunikationer

Busstation för blå buss linje 2 ligger precis vid fastigheten och lokalens entré. Bara några minuters promenad ner till Folkungagatan ger även möjlighet att hoppa på linjerna 53 och 76 som, precis som linje 2, båda åker förbi Medborgarplatsen. Slutstation för 2:an är Norrtull medan buss 76 tar dig till Ropsten.12170

Uppskattad genomsnittshyra för området är 2800 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Pelle Nilsson
08-690 25 14
pelle.nilsson@olovlindgren.se


Byggnadsfirma Olov Lindgren AB

Utvalda lokaler från Byggnadsfirma Olov Lindgren AB i SödermalmLiknande lediga lokaler i Södermalm

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning