Engelbrektsplan 1

Kontor, 280 m2, Stockholm, City

Moderna kontor för hyresgäster med höga krav på trevlig arbetsmiljö och teknisk infrastruktur. I entrén finns T-House gemensamma konferensavdelning.

Moderna kontor för hyresgäster med höga krav på trevlig arbetsmiljö och teknisk infrastruktur. I entréhallen finns T-House gemensamma konferensavdelning, med all modern teknisk utrustning och support. Det finns cateringmöjligheter och receptionen hjälper såväl besökare som hyresgäster med till exempel bokningar av taxi, flyg och restauranger. Ambitionen är erbjuda en service som tål att jämföras med en bättre hotellconcierge.

Omgivning

Representativt och trivsamt läge precis intill Humlegården samtidigt ett stenkast från Stureplan.

Planlösning

Helt nyrenoverat och mycket trivsamt kontor om ca 280 kvm med fin mötesmiljö jämte inbjudande arbetsplatser i öppet läge mot Humlegården.
Tillvarataget sekelskifte med ljusa, effektiva och moderna ytor med generösa rumshöjder. Kontoret bjuder på ett fritt och öppet läge med utsikt över Humlegården och Kungliga Biblioteket.

Kommunikationer

Nära till Östermalmstorgs tunnelbanestation. Ett flertal innerstads-bussar går på nära håll, bland annat linje 1 och 2. Ett par minuters promenadavstånd till Stureplan.
Tillgång till lånecyklar för våra Hyresgäster.

Service

Trivsamt kontor i mycket representativt läge precis intill Humlegården.

Övrigt

I fastighetens huvudentré finns en gemensam reception, en inbjudande lobby att sitta ned i för informella möten och fin konferensdel som drivs av Helio.
Här har alla hyresgäster möjlighet att ta del av fem mycket trivsamma och omsorgsfullt inredda och modernt utrustade konferensrum till rabatterad hyra. Full service med catering och företagsarrangemang går givetvis att beställa till.
Utöver reception och konferensytor finns även bageri-, café-och lunchrestaurangen Albert & Jacks i fastigheten.

15752

Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Kontakta annonsör
Katarina Cygnaeus
070-678 15 49
katarina.cygnaeus@humlegarden.se


Utvalda lokaler från Humlegården Fastigheter AB i City

Liknande lediga lokaler i City