Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Engelbrektsplan 1

Kontor, 280 m2, Stockholm, City

Moderna kontor för hyresgäster med höga krav på trevlig arbetsmiljö och teknisk infrastruktur. I entrén finns T-House gemensamma konferensavdelning.

Moderna kontor för hyresgäster med höga krav på trevlig arbetsmiljö och teknisk infrastruktur. I entréhallen finns T-House gemensamma konferensavdelning, med all modern teknisk utrustning och support. Det finns cateringmöjligheter och receptionen hjälper såväl besökare som hyresgäster med till exempel bokningar av taxi, flyg och restauranger. Ambitionen är erbjuda en service som tål att jämföras med en bättre hotellconcierge.

Omgivning

Representativt och trivsamt läge precis intill Humlegården samtidigt ett stenkast från Stureplan.

Planlösning

Trivsamt kontor om ca 280 kvm i mycket representativt och fritt läge med härlig utsikt över Humlegården och Kungliga Biblioteket. Tillvarataget sekelskifte med ljusa och effektiva ytor med generösa rumshöjder. Idag med en rumsbaserad planlösning som kan öppnas upp till storrumslösningar med en planlösning som utformas i samråd.

Kommunikationer

Både tunnelbana och ett stort antal innerstadsbussar trafikerar i närheten. Bland annat buss 2 passerar alldeles utanför huset.

Service

Trivsamt kontor i mycket representativt läge precis intill Humlegården.

Övrigt

Det finns cateringmöjligheter och receptionen hjälper såväl besökare som hyresgäster med till exempel bokningar av taxi, flyg och restauranger. Ambitionen är erbjuda en service som tål att jämföras med en bättre hotellconcierge.15752

Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Kontakta annonsör
Katarina Cygnaeus

katarina.cygnaeus@humlegarden.se


Humlegården Fastigheter AB

Utvalda lokaler från Humlegården Fastigheter AB i CityLiknande lediga lokaler i CityHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning