Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Engelbrektsplan 1

Kontor, 320 m2, Stockholm, City

Ett trivsamt sekelskiftes kontor i modern tappning med ljusa och effektiva ytor.

Ljus och yteffektiv lokal nära Stureplan.

Omgivning

T-House läge tillhör Stockholm bästa. 60 sekunder från Stureplan och Sveriges hetaste stadspuls men ändå med Humlegårdens grönska och lugn in på knuten.

Planlösning

Ett ypperligt kontor intill Humlegården i mycket trivsamt och representativt läge.
Kontorslokalerna i T-House har skapats för hyresgäster som ställer stora krav på sin arbetsmiljö och den tekniska infrastrukturen. Lokalen är ljus och yteffektiv och har det tidiga 1900-talets generösa takhöjd och charm bevarad. Öppna ytor och storrumslösningar tillåter ett modernt arbetssätt.

Kommunikationer

Östermalmstorgs tunnelbanestation nås efter några minuter till fots. Ett stort antal innerstadsbussar, bland annat stombusslinje 1 och 2 går i närheten. Att promenera till Centralstationen och Cityterminalen tar cirka femton minuter.

Service

Servicen är väl utbyggd i området och inom några minuter nås Stockholms bästa utbud av restauranger, butiker och kaféer. Även övrig tänkbar service, som till exempel skomakare, träningsmöjligheter och bankkontor, finns i närområdet.

Övrigt

I entréhallen finns en reception av internationellt snitt. Runt entréhallen finns T-House gemensamma konferensavdelning, med all modern teknisk utrustning och support. Det finns cateringmöjligheter och receptionen hjälper såväl besökare som hyresgäster med till exempel bokningar av taxi, flyg och restauranger. Ambitionen är att tillhandahålla en service som tål att jämföras med en bättre hotellconcierge.Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Katarina Cygnaeus
070-678 15 49
katarina.cygnaeus@humlegarden.se


Humlegården Fastigheter AB

Utvalda lokaler från Humlegården Fastigheter AB i CityLiknande lediga lokaler i CityHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning