Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Engelbrektsgatan 5

Kontor, 170 m2, Stockholm, Östermalm

Omgivning

Denna fastighet ligger i ett lugnare område av City vid den gröna oasen Humlegården. I närheten finns både kontor och bostäder och inom ett par minuters gångavstånd finns Stureplans puls.

Planlösning

Fin vindslokal med utsikt över takåsarna. Lokalen är nyligen renoverad med nytt pentry, wc-grupp och fin mörkblå/mörkgrå textilmatta. Lokalen är idag rumsindelad men den går att öppna upp. Det finns ett vackert tornrum med en smal balkong utanför. OBS, Hissen går till plan 6, sen trappa till plan 7.

Kommunikationer

Här finns mycket goda kommunikationer. Östermalms tunnelbanestation har en uppgång vid Stureplan och flera bussar stannar i närheten.

Service

Ni hittar all tänkbar service i närområdet, både vid Stureplan och Kungsgatans utbud av service.

Restaurangutbudet är av toppklass med Taverna Brillo, Miss Voon, Sturehof, Hillenberg och Vassa Eggen för att nämna några. Det finns även gott om hotell i närheten såsom Scandic Anglais, Hotel Kung Carl och Elite Eden Park Hotel.

Vill du simma eller få en avkopplande behandling så finns Sturebadet inom promenadavstånd.Uppskattad genomsnittshyra för området är 3400 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Johanna Andersson
08-556 747 28
johanna.andersson@fabege.se


Kontakt

Johanna Andersson Johanna Andersson
08-556 747 28

johanna.andersson@fabege.se

Fler lokaler för kontakt


Fabege AB

Läs mer om Fabege AB och deras 36 lediga lokaler

www.fabege.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 285676

Fabege AB

Liknande lediga lokaler i Östermalm

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning