Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Elsa Brändströms Gata 52

Kontor, 327 m2, Stockholm, Fruängen

Fint kontor om 262 kvm med tillhörande lageryta om 65 kvm.Kontoret är utrustat med konferensrum, pentry, dusch och wc.Hiss finns, max vikt ca 500 kg.6 stycken parkeringsplatser för personbil finns att tillgå. Kostnad 500 kr/plats/månad ex moms.Hyran är kallhyra exklusive moms och utan anpassningar.Möjlighet finns att teckna eget abonnemang för el.Välkomna att kontakta oss för visning eller ytterligare frågor!

Omgivning

Fastigheten ligger i ett bostadstätt område ett stenkast från E4:an. Bra kommunikationer med närhet till kollektivtrafik samt med bil både norr- och söderut. Goda möjligheter för skyltning mot E4:an.

Kommunikationer

Från fastigheten är det en 150 meters promenad till Tunnelbanestation "Fruängen", röd linje. Här stannar även ett antal busslinjer för transfer vidare till närliggande områden. För den bilburne är det snabb access till E4:an såväl norr-som söderut. Parkeringsplatser och endast någon minut till T-bana och mindre centrum.

Service

Fruängens centrum erbjuder lunchalternativ, matvaror, bankomat och specialaffärer så som Apotek. Tio minuters bilresa söderut hittar du Kungens Kurva med varuhus som Elgiganten, IKEA, Siba, Rusta och Clas Ohlson.


Kontakta annonsör
Jan Salmelin
08-503 853 97
jan.salmelin@corem.se


Kontakt

Jan Salmelin Jan Salmelin
08-503 853 97

jan.salmelin@corem.se

Fler lokaler för kontakt


Corem Property group AB

Läs mer om Corem Property group AB och deras 109 lediga lokaler

www.corem.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 289530

Corem Property group ABHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning