Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Ellipsvägen 11

Kontor, 161 m2, Stockholm, Huddinge

Kontor med lagerdel i Kungens kurva.

Detta kontor har idag en mixad planlösning med öppet landskap samt kontorsrum, konferens, pentry/pausyta, wc samt förråd med en lägre takhöjd. Kontoret är flexibelt och kan anpassas efter önskat behov. Möjlighet finns att även hyra ca 350 kvm inhägnad markyta för förvaring. Parkering finns i direkt anslutning till fastigheten.

Omgivning

Fastigheten ligger knappt 700 meter från E4/E20 vilket ger den ett lättåtkomligt läge för dig med bil. Flera bussar finns i området som tar dig till de större knutpunkterna.

Förbifart Stockholm som kommer binda samman de södra och norra delarna av Stockholm håller just nu på att byggas och kommer göra det lättare att ta sig till Kungens kurva.

Kommunikationer

Närmaste tunnelbana är Skärholmen som ligger ca 1,5 km bort, lätt att ta sig till fots på trevliga gångbanor eller med buss.

Service

Med Skandinaviens största handelsplats, Kungens Kurva, som granne har du ett stort utbud av diverse service, restauranger och shopping nära tillgängligt. Endast två minuters bilfärd bort finns ytterligare service i Skärholmen Centrum.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1200 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
John Lindström
08-50883802
John.Lindstrom@balder.se


Kontakt

John Lindström John Lindström
08-50883802

John.Lindstrom@balder.se

Fler lokaler för kontakt


Fastighets AB Balder

Läs mer om Fastighets AB Balder och deras 197 lediga lokaler

www.balder.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 296682

Fastighets AB Balder

Utvalda lokaler från Fastighets AB Balder i Huddinge


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning