Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Drottninggatan 98

Kontor, 297 m2, Stockholm, City

Vi kan nu erbjuda en rumsindelad lokal i ett av Stockholms gamla privatpalats, Westmanska Palatset. Lokalen har ingång från Drottninggatan 98 och ligger i entréplan med stora fina fönster mot fastighetsens båda innergårdar. Lokalen har precis genomgått en ytskitsrenovering.I den här vackra fastigheten, intill pampiga Adolf Fredriks kyrka, är det lätt att trivas.I fastighetens huvudentré  möts du av en bemannad reception som sköts av vår samarbetspartner Coor. Locanda driver även restaurang och konferensverksamheten som finns i fastigheten.

Omgivning

Fastigheten ligger bredvid vackra Adolf Fredriks kyrka.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med kort promenadavstånd till tunnelbana Hötorget samt ca 10 minuters promenad till Centralstationen samt Arlanda Express. Bussar avgår också från flera hållplatser i närområdet. För mer information, se www.sl.se

Service

Det centrala läget i Stockholm gör att all tänkbar service finns i omkringliggande kvarter. Goda kommunikationer med kort promenadavstånd till tunnelbana Hötorget samt ca 10 minuters promenad till Centralstationen samt Arlanda Express. I Westmanska Palatset välkomnas man av en gemensam reception. I fastigheten finns även en representativ konferensanläggning med hörsal för upp till 140 personer samt en festvåning. Besök gärna westmanska.se för mer information. Restaurang Westman ligger också i huset som med deras stjärnkockar dagligen serverar vällagade luncher och middagar. Ekologiskt, närproducerat och miljömärkt så långt det bara går. Restaurangen har även en härlig innergård. Restaurangen ordnar med mat och dryck till din lokal eller vid konferens/möten.Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Marie Meyer

076-894 45 03
marie.meyer@vasakronan.se


Kontakt

Marie Meyer Marie Meyer

076-894 45 03

marie.meyer@vasakronan.se

Fler lokaler för kontakt


Vasakronan AB

Läs mer om Vasakronan AB och deras 166 lediga lokaler

vasakronan.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 288507

Utvalda lokaler från Vasakronan AB i CityLiknande lediga lokaler i CityHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning