Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Drottninggatan 65

Kontor, 69 m2, Stockholm, City

Lokalen har en genomgående planlösning med fönster som vetter mot både innergård och ut över Drottninggatan. Lokalarean fördelas på två arbetsrum, ett konferensrum för ca 8 personer, ett pentry beläget mellan de två arbetsrummen med matplats för 2 personer samt ett förråd och wc. Pentryt är utrustat med ett integrerat kylskåp samt diskmaskin (45 cm).
Ett lite ovanligt mervärde som denna lokal erbjuder är råvinden vilken nås via en trappa inne i lokalen vilken står hyresgästen fritt att nyttja. Perfekt för en hyresgäst som har behov av lite extra förvaring.
Lokalens ytskikt utgörs av vitmålade väggar och fiskbensparkettgolv. I taket finns akustikplattor med infällda spotlights. Lokalens snedtak inger den där mysiga vindskänslan. Här kommer du och dina medarbetare definitivt att trivas.
Bredband: Stokab finns anslutet till fastigheten och fiber finns indraget in till lokalen. Den nuvarande hyresgästen har bredbandsabonnemang med Bredbandsbolaget.
Säkerhet: Lokalen har en automatisk rulljalusi som inbrottsskydd framför entrédörren.

Omgivning

Har kan du låta dig inspireras av Drottninggatans myllrande folkliv som finns direkt utanför porten samtidigt som kontoret erbjuder en lugn arbetsmiljö. För att befinna dig mitt i händelserna centrum slås du av hur tyst det är när du kliver in innanför dörren till denna lokal. Här kommer ditt företag att kunna nå sina mål både vad gäller kreativitet och framgång. Det är kort gångavstånd till Hötorgets livliga torghandel och Stureplan till vänster vid Kungsgatans korsning samt T-centralen och Sergels torg en bit ner på Drottninggatan.

Kommunikationer

Det kommunikativa läget är svårslaget. med kort gångavstånd till t-centralen där samtliga tunnelbanelinjer avgår (blå, grön och röd linje). Stockholms Centralstation som är Stockholms största och viktigaste kommunikativa knytpunkt och här avgår även fjärrtåg, långfärdsbussar, flygbussar samt Arlanda Express.

Service

Adressen säger allt! Här finns all service som kan önskas. Längs Drottninggatan finns ett gediget utbud av restauranger, barer och caféer. Här finns även närhet Apotek, Systembolag, gallerior och butiker med alla tänkbara shoppingmöjligheter. Kort och gott - här finns närhet till all service som behövs för att förenkla din vardag.

Övrigt

Nuvarande hyresgäst har fri prövningsrätt vad gäller val av företag de önskar överlåta lokalen till.
Det nuvarande avtalet löper fram tills 2022-09-30.17802

Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Hanna Friman
0733-24 35 23
hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman Hanna Friman
0733-24 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Fler lokaler för kontakt


Lokal Direkt

Fler lokaler från Lokal Direkt

www.lokaldirekt.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 302773

Liknande lediga lokaler i City

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning