Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Drottninggatan 108

Kontor, 317 m2, Stockholm, Vasastan

Fantastisk lokal med kakelugn, stuckaturer och hög takhöjdI vacker fastighet på Drottninggatan finns denna lokal med både stora öppna ytor, hörnrum och mindre kontors- och samtalsrum. Många tidstypiska detaljer såsom stuckaturer, pardörrar, hög takhöjd och kakelugn. Kök med rymlig matplats och pausyta. Genomgående ljusinsläpp. Tre wc varav en med dusch. Fastigheten har en representativ entré på Drottninggatans attraktiva norra del.

Omgivning

Drottninggatan och dess närområde erbjuder ett stort utbud av lunchställen, restauranger, butiker och service. I området finns också biografer och teatrar. Några av stadens mest uppskattade parker, Tegnérlunden, Observatorielunden och Vasaparken, finns nära. Behagligt promenadavstånd till Hötorget, Stureplan och Sergels torg.

Kommunikationer

Centralstationen och Cityterminalen ligger endast några få minuters promenad bort. Tunnelbana Rådmansgatan och Odenplan (Grön Linje) finns i direkt närhet. Vid Odenplan finns även pendeltåg. Ett flertal bussar trafikerar Sveavägen. Helt perfekt läge för den som pendlar.

Service

All tänkbar service finns i området.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2800 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Anna Engelgren
08-7353733
anna.engelgren@balder.se


Fastighets AB Balder

Utvalda lokaler från Fastighets AB Balder i Vasastan


Liknande lediga lokaler i Vasastan

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning