Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Drottning Kristinas Esplanad 8

Kontor, 500 - 16000 m2, Stockholm, Solna

THE GARDENS
Välkommen till The Gardens, en fastighet präglad av ljus och rymd med 11 våningar om vardera ca 1500kvm (LOA). Ytorna är effektiva och flexibla och kan enkelt anpassas efter hyresgästens behov.

I bottenvåningen finns en stilsäker reception som välkomnar fastighetens besökare. Här finns även restaurang och deli samt cykelrum med omklädning/duschar samt övrig service för dig och dina medarbetare. En trappa upp erbjuds gemensamma konferensytor och i garaget kan du låna en av fastighetens poolbilar eller cyklar.

BREEAM
För Peab är det självklart att tänka hållbart och göra minsta möjliga påverkan på miljön. Vi bygger denna fastighet miljösmart enligt BREEAM och erbjuder möjligheten att teckna gröna hyresavtal.

WELL
The Gardens Well –certifieras. Well är en byggstandard som sätter människors hälsa i fokus och utgår från sju faktorer som påverkar den: luft, vatten, ljus, ljud, kost, motion och välbefinnande. Här skapar vi arbetsplatser med bästa möjliga förutsättningar att både prestera och må bra för de som arbetar här.

Omgivning

ULRIKSDAL
Ulriksdal är en ny urban stadsdel med både attraktiva kontor, eftertraktade bostäder, restauranger och service. Området ligger strategiskt placerat vid Solna station med närhet både till Stockholm City samt Bromma och Arlanda flygplats. Det är lätt att ta sig till Ulriksdal, oavsett om du väljer att åka kollektivt, cyklar eller tar bilen. Området präglas av de vackra grönområdena som omger stadsdelen.

Inom några år kommer det att finnas ca 11 000 arbetsplatser samt ca 2000 bostäder i Ulriksdal. Redan idag har ett antal företag valt att etablera sig i Ulriksdal. Johnson och Johnsons har flyttat in, likaså har ett gym och ett flertal restaurang valt att slå upp sina portar i området. Hotellet börjar att ta form och kommer att stå färdigt vid torget 2019. Peabs nya Stockholmskontor står klart i slutet av 2019. Actic flyttar sitt huvudkontor hit och öppnar ett nytt spännande gym i två plan med vy över Nationalstadsparken år 2020.

OMGIVNING
Omgivningarna runt Ulriksdal präglas av både natur och stadsmiljö. Här finns ett växande serviceutbud med hotell, restauranger, café, service, gym, skola och förskola. Nordens största galleria, Mall of Scandinavia, ligger en kort bit bort och erbjuder över 200 butiker och restauranger.
I Ulriksdal är det nära till grönområden som Hagaparken, Ulriksdals Slott och Överjärva Gård. Det finns elljusspår, cykelleder, golfbana, stall samt gym. Under vintern kan man både åka skidor och långfärdsskridskor i närområdet.

SKYLTLÄGE
Utmärkt skyltläge mot E4:an.

Kommunikationer

Goda kommunikationer är viktiga, både för personal och för kunder. Ulriksdal ligger mycket attraktivt och tillgängligheten är god oavsett om du väljer att åka kollektiv, cyklar, tar bilen eller kommer långväga med flyg.

Pendeltåg
Med pendeltåget nås T-Centralen på 8 minuter och Odenplan på 6 minuter. Pendeltåget går också direkt till Arlanda, (Sky City) på 26 min. Pendeltågets turtäthet ökas 2019.

Buss
Flertalet bussar passerar Ulriksdal och du tar dig lätt till knutpunkter som Danderyds sjukhus, Brommaplan, Solna station och Solna Centrum.

Bil
E4:an och Enköpingsvägen gör att du snabbt tar dig till och från Ulriksdal. Parkeringsmöjligheter finns både i P-hus och utomhus.

Cykel
Det finns gott om cykelvägar som tar dig till Ulriksdal. Från T-centralen cyklar du på ca 20 min.

Flyg
Med pendeltåg tar du dig smidigt direkt från Ulriksdal till Arlanda på 26 minuter och med bil tar det ca 25 minuter. Till Bromma flygplats tar det 15 minuter med bil.

PARKERING
Parkeringsmöjligheter både i P-hus och utomhus.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2600 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Catia Johansen Sangberg

073-4392643
catia@newproperty.se
David Werner

073-3849840
david@newproperty.se


Peab Fastighetsutveckling Sverige AB

Utvalda lokaler från Peab Fastighetsutveckling Sverige AB i Solna


Liknande lediga lokaler i SolnaHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning