Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Drottning Kristinas esplanad 14

Kontor, 12850 m2, Stockholm, Ulriksdal

Hyr morgondagens kontor i expansiva Ulriksdal i Solna Kommun. Fantastiskt kommunikations- och skyltläge vid E4:an mellan Arlanda och Stockholm City.

DROTTNING KRISTINAS ESPLANAD 14
På Drottning Kristinas Esplanad bygger vi en fastighet med 8 våningar om vardera ca 1.500 kvm, totalt 12 000kvm (LOA).
Vi vet att det är varje företags mål, mening och identitet som gör dem unika och detta vill vi med er och våra arkitekters hjälp tydliggöra, så att vi tillsammans kan skapa ett kontor som speglar och stärker ert varumärke. Kanske behövs det en gemensam föreläsningssal, kreativa projektytor eller utrymmen för kundbesök och representation? I moderna, effektiva och flexibla lokaler bygger vi tillsammans ert framtida kontor.

BREEAM
För Peab är det självklart att tänka hållbart och göra minsta möjliga påverkan på miljön. Vi bygger denna fastighet miljösmart enligt BREEAM och erbjuder möjligheten att teckna gröna hyresavtal.

KOMMUNIKATIONER
Goda kommunikationer är viktiga, både för personal och för kunder. Ulriksdal ligger mycket attraktivt och tillgängligheten är god oavsett om du väljer att åka kollektiv, cyklar, tar bilen eller kommer långväga med flyg.

Pendeltåg
Med pendeltåget nås T-centralen på 10 minuter och Odenplan på 7 minuter. Pendeltåget går också direkt till Arlanda, (Sky City) på 26 min.

Buss
Flertalet bussar passerar Ulriksdal och du tar dig lätt till knutpunkter som Danderyds sjukhus, Brommaplan, Solna station och Solna Centrum.

Bil
E4:an och Enköpingsvägen gör att du snabbt tar dig till och från Ulriksdal. Parkeringsmöjligheter finns både i P-hus och utomhus.

Cykel
Det finns gott om cykelvägar som tar dig till Ulriksdal. Från T-centralen cyklar du på ca 20 min.

Flyg
Med pendeltåg tar du dig smidigt direkt från Ulriksdal till Arlanda på 26 minuter och med bil tar det ca 25 minuter. Till Bromma flygplats tar det 15 minuter med bil.

PARKERING
Parkeringsmöjligheter i huset.

OMRÅDET
Ulriksdal är en ny urban stadsdel med både attraktiva kontor, eftertraktade bostäder, restauranger och service. Området ligger strategiskt placerat vid Solna station med närhet både till Stockholm City samt Bromma och Arlanda flygplats. Det är lätt att ta sig till Ulriksdal, oavsett om du väljer att åka kollektivt, cyklar eller tar bilen. Området präglas av de vackra grönområdena som omger stadsdelen. Inom några år kommer det att finnas ca 15 000 arbetsplatser samt ca 2500 bostäder i Ulriksdal. Redan idag har ett antal företag valt att etablera sig i Ulriksdal. Peabs Stockholmskontor ligger här, Johnson och Johnsons huvudkontor. Actic flyttar sitt huvudkontor hit och öppnar ett nytt spännande gym i två plan med vy över Nationalstadsparken år 2020. Sveriges första AC by Marriott byggs vid stationen och kommer förutom 223 hotellrum även innehålla spa, konferensavdelning, gym och en högklassig restaurang. Invigning sker i början av 2020. År 2021 flyttar medicinteknik bolaget Carmeda sin verksamhet till området.
Dessutom har ett gym och ett flertal restaurang valt att slå upp sina portar i Ulriksdal.

OMGIVNING
Omgivningarna runt Ulriksdal präglas av både natur och stadsmiljö. Här finns ett växande serviceutbud med hotell, restauranger, café, service, gym, skola och förskola. Nordens största galleria, Mall of Scandinavia, ligger en kort bit bort och erbjuder över 200 butiker och restauranger. I Ulriksdal är det nära till grönområden som Hagaparken, Ulriksdals Slott och Överjärva Gård. Det finns elljusspår, cykelleder, golfbana, stall samt gym. Under vintern kan man både åka skidor och långfärdsskridskor i närområdet.

Kontakta annonsör
My Granborg

my.granborg@peab.se


Peab Fastighetsutveckling Sverige AB

Utvalda lokaler från Peab Fastighetsutveckling Sverige AB i Ulriksdal

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning