Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Döbelnsgatan 64

Kontor, 233 m2, Stockholm, Inom tullarna

En trevlig och representativ kontorslokal i Vasastan.

Omgivning

Detta centrala läge i Vasastan erbjuder gott om grönområden så som närbelägna Vanadislunden. På promenadavstånd nås även Hagaparken och Brunnsviken. I området finns många affärsverksamheter samt lugna bostadsområden.

Planlösning

Dagens planlösning är rumsindelad med varierande storlek på rummen. Dessutom finns det en öppen del och en välkomnande entré med möjlighet till reception. Totalt omfattar lokalen 9 rum som kan användas som både kontors- och/eller mötesrum. Idag finns det två entréer till lokalen, två pentryn samt tre wc.

Kommunikationer

Utmärkta kommunikationer till och från fastigheten. Ett stenkast från fastigheten ligger Roslagsgatans busshållplats med flera busslinjer som tar dig runt Stockholm. Promenadtid till Odenplans t-bana och pendeltåg är ca 5 min respektive ca 10 min till Tekniska Högskolans t-bana där du också ansluter till Roslagsbanan. Med bilen når du snabbt Norrtull och E4:an.

Service

I närområdet finns många restauranger, butiker och gym. Odenplan med dess breda utbud av shopping och restauranger nås efter några minuters promenad.


Kontakta annonsör
Komfast AB
08-678 04 00
info@komfast.se


Kontakt

Komfast AB Komfast AB
08-678 04 00

info@komfast.se

Fler lokaler för kontakt


Komfast

Fler lokaler från Komfast

www.komfast.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 287675
Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning