David Bagares gata 3

Kontor, 92 m2, Stockholm, City

Denna lokal är för närvarande uthyrd, men kontakta oss gärna om du är intresserad. Så berättar vi mer om möjligheterna.

Mycket charmigt kontorshus i utmärkt cityläge. Belägen mitt emot gröna Humlegårdsparken och ett stenkast från Stureplan.

Omgivning

Ypperlig lokal i bästa cityläge med allt man önskar runt knuten. Snabb och smidig genväg via Brunkebergstunneln till Hötorgets T-bana och Sveavägen. Mittemot lokalen ligger Humlegården och bara några minuter bort finns Kungsgatan och Stureplan.

Planlösning

Mycket trivsam och välplanerad lokal om ca 92 kvm i fin sekelskifteskaraktär. Lokalen har en öppen men ändock en rumsindelad planlösning med tre multifunktionella rum. Ett större kontorsrum med åtta stycken ergonomiska arbetsplatser, en inbjudande lounge- och informell mötesyta jämte lokalens största rum som nyttjas till möten eller arbetsplats tiderna mellan frukost och lunch.
Allt i en mycket ombonad miljö där öppen spis, fina trägolv, balkonger och en lummig innergård förhöjer känslan.

Kommunikationer

Snabbt och nära till både Östermalmstorgs och Hötorgets tunnelbanestationer och ett stort antal busslinjer bl a buss 1 och 2. Att promenera till Centralstationen tar knappa 15 minuter.

Service

Stort urval av restauranger, kaféer och butiker ligger på nära gångavstånd. Även övrig service som träningsmöjligheter och hotell finns i husen intill.

Övrigt

Passar både för det mindre företaget som önskar ett eget kontor eller det större företaget som önskar en kompletterande lokal. Gemensamt för Startklart är att vi gör det enkelt och flexibelt. Allt finns på plats och man slipper bl a möbelköp, flyttlådor och tekniksstrul – bara att ta med sin dator, koppla upp sig sedan är verksamheten startklar!

15752

Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Kontakta annonsör
Katarina Cygnaeus
070-678 15 49
katarina.cygnaeus@humlegarden.se


Utvalda lokaler från Humlegården Fastigheter AB i City

Liknande lediga lokaler i City