Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

David Bagares gata 3

Kontor, 5 - 50 m2, Stockholm, Östermalm

Söker du en plats på ett kontor mitt i stan, i vackra lokaler och i en kreativ miljö? Hyr plats/platser hos en design- och arkitektbyrå med en hel stab av arkitekter, designers, konstnärer, projektledare, ekonomer och affärsutvecklare under ett och samma tak. Här kommer du snabbt in i ett gäng som även består av andra företag. Det här är optimalt för personen eller teamet som vill vara i en härlig miljö men fortsätta att bygga vidare på sin egen företagskultur. Här finns nu en eller flera kontorsplatser till förfogande där alla tänkbara bekvämligheter ingår, allt från snygga konferensrum till gemensamma fredagsfrukostar. Platserna befinner sig i ett öppet kontorslandskap eller alternativt i ett mer avgränsat rum som delas med ett annat företag. I hyran ingår det nämligen: Wi-Fi, daglig affärstidning, möbler (det går att hyra omöblerat om så önskas), möjlighet att använda tre konferensrum, städning, post och pakethantering, fri konsumtion av kaffe, te, frukt, godis och kakor, tillgång till dusch och kontorets alla faciliteter, sociala aktiviteter, event och afterwork, gemensam lyxig fredagsfrukost, receptionstjänst, lounge, telefonbås.

Omgivning

Lokalen ligger mycket centralt på David Bagares gata i gatuplan, precis invid Humlegårdsparken. I omgivningen finner du allt för att tillfredsställa dina behov – restauranger, shopping, bank, mataffärer mm.

Övrigt

Husdjur är välkomna enligt överenskommelse.
Inflyttning sker efter överenskommelse och tillsvidare. Parterna har tre månaders ömsesidig uppsägning.44060

Uppskattad genomsnittshyra för området är 3400 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Eva Ununger
0708807329
eva@newproperty.se


Utvalda lokaler från New Property Group AB i ÖstermalmLiknande lediga lokaler i ÖstermalmHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning