Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Danmarksgatan 46

Kontor, 300 - 580 m2, Stockholm, City

Kontorslokal med många mindre kontorsrum och trevliga utrymmen för konferens, showroom samt reception. Flexibel kontraktstid samt förmånlig hyresnivå.

Fiber finns indraget i huset. Hyresvärden godkänner ej momspliktig verksamhet.

Omgivning

Kista är under ständig utveckling och ett av Stockholmsregionens mest betydelsefulla område. Här tillförs moderna bostäder, nya mötesplatser och kommersiell service i form av nya restauranger, butiker, kontorsbyggnader etc i en rasande takt.

Planlösning

Kontorslokal med delvis öppen planlösning mot ena kortsidan och med glaspartier där man kan både ha konferens, showroom samt reception alternativt kontorsplatser. Längre in i lokalen så finns det flertalet kontorsrum, pentry, två toaletter samt större rum för konferens. Lokalen kan hyras tillsammans med lokalen bredvid om ca 280 kvm för en totalyta om ca 580 kvm.

Kommunikationer

Kista T-Bana ligger endast ca 200 meter bort och med tre minuters promenad så hinner man köpa det man behöver om man tar vägen genom Kista Galleria.

Service

Med Kista Galleria precis invid så är servicenivån mycket bra. Flera mataffärer, systembolag, shopping samt med mångfald av restauranger så har man i princip allt man kan tänka sig precis runt knuten. Då lokalen är belägen i samma byggnad som Kista Racket Center så har man möjlighet till både badminton, bordtennis, squash, racquetball och gym i direkt anslutning.

Övrigt

Fastighetsägaren har fri prövningsrätt. Lokalen hyrs ut utan besittningsskydd med korttidskontrakt och upp till två års kontrakt som därefter övergår till ett tillsvidareavtal med löpande och ömsesidig uppsägningstid på 9 månader.Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Kristian Rantaniitty
0720-392301
Kristian@lokaldirekt.se


Kontakt

Kristian Rantaniitty Kristian Rantaniitty
0720-392301

Kristian@lokaldirekt.se

Fler lokaler för kontakt


Lokal Direkt

Fler lokaler från Lokal Direkt

www.lokaldirekt.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 289584

Liknande lediga lokaler i CityHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning