Dalagatan 100

Kontor, 2673 m2, Stockholm, City

Effektiv och charmig kontorslokal med det lilla extra!

Modernt kontor med öppen planlösning och stora gemensamhetsytor. Gott om mötesrum samt en trevlig reception och extern yta.

Omgivning

Området kring Dalagatan, Norra Stationsgatan och Steriksgatan står under strak utveckling. Ett tiotal fastighetsägare, och exploatörer utvecklar nya och befintliga kvarter med fokus på matupplevelser, bostäder, kontor och ett kvalitativt serviceutbud. Området kallas för Hagastaden ovh är redan idag Stockholms mittpunkt för Life Science. Här finns en lång tradition av ett nära samarbete mellan sjukvård, forskning och näringsliv. Läs mer på http//www.norrastationsgatan.se/.

Kommunikationer

Närhet till E4an som möjliggör biltransport i alla riktningar, såväl från norrort som söderort. Stadsbussar och flygbussar till och från Arlanda och Bromma stannar utanför porten. Odenplans Tunnelbana samt Pendeltågsstation ligger ca 5 min från porten. En framtida gul tunnelbanelinje kommer även växa fram vid Hagastadens centrum. Det finns dessutom ett garage i fastigheten med möjlighet att hyra egen p-plats.

Service

I området finns ett bra utbud av restauranger, matbutiker, systembolag, apotek, gym och allt annat som förenklar livspusslet.

Kontakta annonsör
Jesper Almqvist
0708-44 04 14
jesper.almqvist@cushwake.com


Utvalda lokaler från Cushman & Wakefield i City

Liknande lediga lokaler i City