Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Cylindervägen 20

Kontor, 276 m2, Stockholm, Nacka

Nu ges möjlighet att överta ett avtal med förmånlig hyra på detta trevliga kontor i Nacka Strand. Lokalen är idag rumsindelad men viss möjlighet finns att öppna upp. Totalt 9 arbetsrum, 2 konferensrum, stort pentry, kopieringsrum, 2 WC varav en med dusch samt förråd. Passande för lokalen kan vara kontor/showroom alternativt företaget som gärna har gott om plats med härlig omgivning till en förmånlig hyra. Nacka Strand växer så det knakar och är i dagsläget närmast fullt uthyrt. Det går snabbt att ta sig hit, ca 12 minuter från slussen med buss alternativt 20 minuter från Nybrokajen med Vaxholmsbolaget pendelbåtar. Är du bilburen finns det gått om garageplatser för pris på ca 800 kr/månad.

Omgivning

Nacka Strand bjuder på grönområden, skärgårdsliv, restauranger, shopping endast 10 minter från slussen. Populära restaurang J ligger ca 5 minuter gång från konoter, det finns food trucks på sommar halvåret och Nacka Forum når du på ca 10 minuter.

Övrigt

Nacka Kommun tillsammans med dem stora fastighetsägarna i Nacka Strand har gemensamt stora visioner för området, i stadsdelen ska byggnader uppföras och skapa möjligheter för mångfald och mötesplatser.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2100 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Philip Segenäs
0735-433010
philip@newproperty.se


Utvalda lokaler från New Property Group AB i NackaLiknande lediga lokaler i Nacka

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning