Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Centrumvägen 2

Kontor, 170 m2, Stockholm, Nykvarn

Mitt i centrala Nykvarn ligger denna ljusa och trevliga kontorslokal om cirka 170 kvadratmeter. Lokalen ligger på en trappa där man som hyresgäst ensam disponerar hela våningsplanet.

Samtliga kontor har fina ljusinsläpp, några med extra stora fönsterpartier och genomgående för hela lokalen är den generösa takhöjden som ger ytterligare rymd.

Möjlighet finns till fina konferensrum då några av kontorsrum är vältilltagna och utmärkt lämpade för detta. I anslutning till lokalens ena entré finns ett funktionellt och nyligen renoverat pentry. Pentryt är ordentligt utrustat med både bl.a kyl/frys, diskmaskin, diskbänk och gott om köksskåp. Det finns också våtrumsgrupp med två WC,

Lokalen har två entréer som nås via separata trapphus. Vid behov finns möjlighet att hyra förrådsyta på vinden. Parkeringsyta finns utanför byggnaden samt gästparkering inom 50 m med garagemöjligheter.

Omgående tillträden är möjligt.

Omgivningen bjuder bland annat på ett centrum under expansion där flera delar i stadsplanen redan färdigställts och som inom några år kommer vara fylld med ytterligare trevliga och mysiga butiker. Idag finns här flertalet restauranger och service.

Lokalen är fördelade över hela det övre planet i byggnaden och inrymmer 7 st kontorsrum samt pentry och wc. Flertalet av kontoren är mycket rymliga med stora fönsterpartier.

Omgivning

Orten ligger på bekvämt avstånd från motorvägen E20 och bara 1,5 mil från Södertälje. Antalet invånare vuxit med ett par tusen de senare åren och består idag av ca 10 000 personer.

Kommunikationer

Med snabbtåg tar man sig till Stockholm och Eskilstuna på under halvtimmen och busstrafiken är väl utbyggd.

Service

Nykvarns centrum är under ombyggnad och kommer inom några år vara fylld med trevliga och mysiga butiker. Kända turistmål i kommunen är bl a "kakslottet" i Taxinge och Lådbilslandet. ''Det är mycket på gång i Nykvarn

Övrigt

Parkering finns i anslutning till byggnaden.

Kontakta annonsör
Ulrica Sjölund
070-6568014
Mobil:
ulrica.sjolund@nordicpm.se


Kontakt

Ulrica Sjölund Ulrica Sjölund
070-6568014
Mobil:

ulrica.sjolund@nordicpm.se

Fler lokaler för kontakt


Nordic PM

Läs mer om Nordic PM och deras 85 lediga lokaler

www.nordicpm.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 297433

Nordic PMHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning