Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Cedersdalsvägen 5E

Kontor, 435 m2, Stockholm, Vallentuna

Entré med ramp för rullstol och smidigare inlastning till lokalen. Direkt till höger om ingången finns två omklädningsrum med dusch och toalett. Utöver det så har man placerad HWC på denna plan. Lagerlokal på BV med utgång till altan utanför. Idag är denna del inredd som enklare kontor. Hiss finns som ansluter till plan två. En trappa upp så finner man stora och luftiga kontorsutrymmen med glaspartier ut mot korridor samt varierad storlek på rummen som kan anpassas efter önskemål. Komplett ljust kök med träluckor samt trevligt matrum i direkt anslutning. Lokalen har även tillgång till mindre del för tex personal på vinden om ca 25 kvm som är inredd med badrum samt två separat rum. Lokalen kan nyttjas både som kontor, lager samt lättare montering och produktion!

Omgivning

Fastigheten är belägen på en återvändsgata i ett lugnt område där omkringliggande byggnader inrymmer blandade verksamheter för både produktion, kontor och service.

Kommunikationer

Vallentuna station ligger ca 2 km bort med buss 665 som trafikerar mellan stationen och Cedersdalsvägens hållpats. Roslagsbanan går till Östra Station/Tekniska Högskolan på ca 30 minuter. Snabb access till E4 genom Upplands-Väsby på väg 268 eller genom väg 264 som ansluter till väg 265 till E4 genom Sollentuna och E18 via Arninge.

Service

Vallentuna Centrum som ligger ca två km bort har all tänkbar service.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1300 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Kristian Rantaniitty
0720-39 23 01
kristian@lokaldirekt.se


Kontakt

Kristian Rantaniitty Kristian Rantaniitty
0720-39 23 01

kristian@lokaldirekt.se

Fler lokaler för kontakt


Lokal Direkt

Fler lokaler från Lokal Direkt

www.lokaldirekt.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 294854
Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning