Brunnsgatan 2

Kontor, 1730 m2, Stockholm, City

Unik lokal med möjlighet till egen entré, stort mötestorg med sociala ytor och trivsamma kontorsytor i härligt läge mellan Humlegården och Stureplan.
I den dynamiska lokalen får ni tillgång till cirka 1 730 kvm ljusa, moderna och trivsamma kontorsytor med inbjudande ytor för möten, varierande och effektiva arbetsplatser och egen yta för wellness.
Lokalen är fördelad på tre plan med ett mötesplan, ett kontorsplan och ett eget plan för wellness och omklädningsrum.

Omgivning

Omgivning/natur

Representativt och trivsamt läge precis intill Humlegården och Stureplan. Nära till allt och all tänkbar service som kan erbjuds i detta fina cityläge.

Närservice

Det centrala läget innebär ett stort serviceutbud. Allt från restauranger, kaféer och shopping till skomakare och kemtvätt finns på mycket nära avstånd. Fina träningsmöjligheter finns också i det absoluta närområdet.

Kommunikationer


Mycket goda kommunikationer med ett flertal busslinjer, däribland linje 1 och 2. Närmaste tunnelbana är Östermalmstorg och Hötorget/T-centralen och ca 10 minuters gångavstånd till Roslagsbanan/Tekniska Högskolan.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Österbotten 8

Byggår

1904

Renoveringsår

2002

Planlösning

Från den egna entrén från Brunnsgatan 2 är första rummet i lokalen den centrala, ljusa och vackra ljusgården.
Med sin höga rumshöjd, det omvälvande glastaket och den sammanlänkande gradängtrappan blir detta den naturliga mötes- och samlingsplatsen och hjärtat i lokalen.
Här erbjuds gott om plats för olika möten och är likaså den sociala samlingspunkten då lokalens stora lounge- och bistrokök finns intill.
Den inbjudande och sammanlänkande gradängtrappan i ljusgården leder upp till kontorsplanet på 1 trappa. Där möjliggörs fina kontorsytor centrerade runt ljusgården och ger möjlighet till både dedikerade och aktivitetsbaserade arbetsplatser.
Den flexibla planlösningen gör att ni själva kan bestämma arbetsplatsernas utformning.
Till lokalen hör också en egen wellness-avdelning med omklädningsrum, belägen 1 trappa ned från mötestorget. Perfekt yta för exempelvis yoga och styrketräning.
Kontakta Annonsör

Katarina Cygnaeus
070-678 15 49
katarina.cygnaeus@humlegarden.se


Utvalda lokaler från Humlegården Fastigheter AB i City

Liknande lediga lokaler i City