Borgarfjordsgatan 18

Kontor/Övrigt, 292 - 14000 m2, Stockholm, Kista

Vackra, ljusa och flexibla kontor mitt i expansiva Kista.

Volt Campus består av flera delar, med en central huskropp och tre flyglar. Uppförd 2001 och till stora delar i glas, fullkomligt badar den i ljus var du än befinner dig. Dessutom ovanligt flexibel, då du kan hyra kontor from knappt 300 kvm upp till närmare 14 000 kvm. Du och dina kunder/ personal, välkomnas in i en vacker, centralt belägen reception och ljusgård med 5 st konferensrum i olika storlekar. Härifrån tar du interntrapporna eller hissen vidare upp till någon av de tre flyglarna och våningarna 2- 6. Lokalerna är i gott skick, i befintligt utförande till stora delar som rumslösning, och när vi vet hur du vill ha just din lokal avseende planlösning, ytskikt, inredning o.s.v. blir den efter anpassningarna den ljusa, toppmoderna och representativa lokal som du och ditt företag kan verka, trivas och utvecklas i. Och med sitt centrala läge mitt i Kista är skyltläget mot såväl Borgarfjordsgatan som Kista Alléväg utmärkt. Välkommen på visning!

Omgivning

Närmsta granne i norr ligger den lilla men trevliga Kista Gård Park.

Planlösning

Lokalerna är idag huvudsakligen i rumslösning men kan naturligtvis anpassas till öppen planlösning, med möjlighet att te.x arbeta aktivitetsbaserat, för att på så sätt skapa en så yteffektiv lokal som möjligt. Ytskikt, inredning o.s.v. görs i dialog, så att den efter anpassningarna blir perfekt för er; en ljus toppmodern och representativ lokal som du och ditt företag kan verka, trivas och utvecklas i.

Kommunikationer

- Bil - Kista ligger nära de stora trafiklederna E4 och E18. Till centrala Stockholm tar resan cirka 15 minuter. Förbifart Stockholm kommer när den är klar om några år att ha en anslutning i Akalla vid Hanstavägen, som i sin tur leder rakt ner till fastigheten.

- T-bana - Till Kista t-banestation är det cirka 3 minuters promenad och till T-centralen tar resan cirka 15 minuter. Norrut kommer linjen att förlängas och kopplas ihop med Barkarby Station.

- Pendeltåg - Helenelunds station nås med cirka 15 minuters promenad. Med pendeltåget tar det sen cirka 12 minuter till Stockholms central, eller 24 minuter till Arlanda.

- Buss - Kista nås med ett femtontal olika busslinjer från bland annat Bromma, Vällingby, Spånga, Sollentuna, Jakobsberg, Upplands Väsby Åkersberga, Norrtälje, Vallentuna och Enköping.

- Tvärbanan norrgående är under utveckling och en station invid Kista Galleria är planerad till 2021, då man därmed får access via spårväg till bl.a Bromma flygplats.

Service

Volt Campus ligger ca 200 meter från Kista Galleria som är en av Sveriges största och modernaste handelsplatser med runt 18 miljoner besökare årligen. Här finns ett rikt service- och nöjesutbud i form av 180 butiker och restauranger, biografer, bowling, gokart, tunnelbana, BVC, vårdcentral, tandläkare m.m. I fastigheten finns även en restaurang som under hösten öppnar i ny regi.
Kistamässan ligger några kvarter bort vid Victoria Tower och med Scandics nya hotell som erbjuder möjligheter till möten och konferenser

Vägbeskrivning

Fastigheten ligger centralt i Kista längs med Borgarfjordsgatan och Hanstavägen. Från E4 norrgående tar man av in på E18 västerut vid trafikplats Kista och tar sedan av in på Hanstavägen för att därefter svänga in på Kistavägen i rondellen. Efter denna kommer Isafjordsgatan som en tvärgata vid trafikljus, där tar man till vänster och sedan följer till nästa tvärgata som är Borgarfjordsgatan, då man tar till vänster. Fastigheten ligger sedan på nr. 18, höger sida.

Övrigt

Lokalerna är lämpliga inte bara som kontor, utan även för företag som har behov av labb- eller lättare produktion som en del av sin verksamhet. Utbildningsverksamhet för vuxenutbildning är också passande verksamhet.53865

Uppskattad genomsnittshyra för området är 2600 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Markus Gahnfetl

0739-808041
mg@nordika.se


Kontakt

Markus Gahnfetl Markus Gahnfetl

0739-808041

mg@nordika.se

Fler lokaler för kontakt


Nordika Fastigheter AB

Fler lokaler från Nordika Fastigheter AB

www.nordika.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 294078

Liknande lediga lokaler i KistaHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning