Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Borgarfjordsgatan 12

Kontor, 167 m2, Stockholm, Kista

Välkommen till Kistas mest attraktiva plats för entreprenörskap, innovation och kreativitet.

I Nod erbjuder vi helt färdigutrustade kontor som kan hyras på både lång och kort sikt. Här finns plats för det flexibla bolaget som kräver anpassningsbar avtalslängd. Tillträde vid årsskiftet. Lokaler med reception och full kontorsservice. Dessutom full tillgång till ett dynamiskt nätverk av entreprenörer och kreatörer.

Omgivning

Nod är en ny mötesplats för lärande, forskning och näringsliv och ligger strategiskt placerad mellan det äldre och det nya framväxande Kista. Fem minuters gångavstånd till t-bana Kista.

Kommunikationer

Fem minuters gångavstånd till t-bana Kista. Bilburna tar sig enkelt till E4 och E18. Helenelunds pendeltågsstation ligger på 15 minuters promenad bort.

Service

Nod ligger på bara några minuters promenadavstånd till Kista Galleria med all tänkbar service och ett av Stockholms största utbud av butiker.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2600 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
David Nilsson
0709276017
david.nilsson@atriumljungberg.se


Atrium Ljungberg

Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i KistaLiknande lediga lokaler i Kista

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning