Inga bilder finns för lokal
Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Bollstavägen 19

Kontor/Lager, 185 m2, Stockholm, Enskede

Nyrenoverat kontor med mindre del lager och egen entré. Lokalen erbjuder goda möjligheter för dig som söker ett trevligt kontor söder om Stockholm. Denna souterränglokal med tillhörande lager passar för en mängd verksamheter.

Omgivning

Lokalen är belägen i ett trevligt bostadsområde i Stureby, Enskede. Här finns närhet till både härliga promenadstråk kring Vivstavarvsparken såväl som gångavstånd till det natursköna Årstafältet.

Planlösning

Lokalen erbjuder en blandad planlösning bestående av kontorsrum, plats för showroom samt gott om pausutrymme intill modernt kök. Lokalen har även ett lager, två stycken WC varav en med dusch.

Kommunikationer

Hit reser du enkelt med tunnelbanans gröna linje mot Hagsätra. Närmaste station, Stureby nås efter ca 15 minuters promenad. Lokalen är lättillgänglig med bil, bland annat via Huddingevägen.

Service

Området kring Bollstavägen både en mängd caféer och restauranger. För den träningsintresserade finns både gym och rackethall att tillgå.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1400 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Kontakta annonsör
Komfast AB
08-678 04 00
info@komfast.se


Kontakt

Komfast AB Komfast AB
08-678 04 00

info@komfast.se

Fler lokaler för kontakt


Komfast

Fler lokaler från Komfast

www.komfast.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 294716
Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning