Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Blekingegatan 22/Assessorsgatan 10

Kontor, 665 m2, Stockholm, Södermalm

Stor och rymlig lokal i två våningar med många rum. Fungerade tidigare som teater-lokal så utrymme finns att göra mycket med den. Lokalen har ett stort antal rum och går att anpassa efter behov. Belägen på en bra adress på Södermalm ett stenkast från Ringen och Skanstull.

Omgivning

Mitt på Södermalm. Nära Ringens Centrum och Götgatan där ni hittar allt i form av butiker och restauranger men samtidigt avskilt och i ett lugnt område långt från trafik och buller. Ett mycket bra läge och samtidigt lätt att komma ut ur stan via Skanstull.

Planlösning

Ingång från både Blekingegatan och Assessorsgatan. Från Assessorsgatan kommer man rakt in i rymliga kontors- butikslokaler med stora fönster utåt gatan. Härifrån kommer man också, via en trappa, ner till den stora lokalen vars huvudentré är från Blekingegatan. Det nedre planet, med entré från Blekingegatan, består av oändliga möjligheter. Här har tidigare varit både teater och showroom. En blandning av både stora och mindre ytor.

Kommunikationer

Mycket goda. Flertalet bussar trafikerar längs Ringvägen i alla möjliga riktningar. Gröna linjens tunnelbana är 7-8 minuters promenad bort och med den är det bara fyra stationer in till Stockholms centralstation och åt andra hållet bara en station till Gullmarsplan och all bussförbindelse söderut. Till Södra Station är det drygt 5-7 minuters promenad.12170

Uppskattad genomsnittshyra för området är 2800 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Pelle Nilsson
08-690 25 14
pelle.nilsson@olovlindgren.se


Byggnadsfirma Olov Lindgren AB

Utvalda lokaler från Byggnadsfirma Olov Lindgren AB i SödermalmLiknande lediga lokaler i SödermalmHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning