Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Blasieholmsgatan 5

Kontor, 408 m2, Stockholm, City

Flexibla lokaler med härligt ljusinsläpp som skapar en trivsam arbetsmiljö.

En mycket representativ fastighet med nyrenoverad entré. Ljusa fina lokaler. fastigheten bjuder på en gemensam takterrass att njuta milsvid utsikt på och under våren skapas en pocket part intill fastigheten.

Omgivning

Härliga omgivningar med Skeppsholmen som närmaste granne. Vackra promenadvägar längs Stockholms kajer. Kungsträdgården och Nybroplan nås efter bara någon minut till fots.

Planlösning

Funktionell, flexibel planlösning där öppna ytor fungerar mycket yteffektivt. Rumslösningar och öppna areor samsas enkelt inom lokalen.

Kommunikationer

Kommunikationerna till och från Blasieholmen är mycket goda. Kungsträdgårdens tunnelbanestation nås efter en minuts promenad. Ett stort antal bussar går i närheten, bland annat stombusslinje 2. Att promenera till Centralstationen tar knappt femton minuter.

Service

Bra utbud av restauranger, kaféer och butiker i närheten. Även övrig service som post- och bankkontor finns på bekvämt gångavstånd.Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Katarina Cygnaeus
070-678 15 49
katarina.cygnaeus@humlegarden.se


Humlegården Fastigheter AB

Utvalda lokaler från Humlegården Fastigheter AB i CityLiknande lediga lokaler i City


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning