Dokument

Planritning, Blasieholmsgatan 4A, Kv Käpplingeholmen, lokal 360 kvm, 2 tr
Ideskiss, Blasieholmsgatan 4A, Kv Käpplingeholmen, lokal 360 kvm, 2 tr

Blasieholmsgatan 4A

Kontor, 360 m2, Stockholm, City

Snyggt kontor på attraktiva Blasieholmen!

Mycket vacker och tilltalande fastighet med ett fantastiskt läge på Blasieholmen i Stockholms city. Attraktiv kontorslokal som erbjuder moderna, öppna och flexibla ytor med god yteffektivitet.
Pelarkonstruktion som ger möjlighet till stora öppna ytor, var med och påverka själv. Lokalen har genomgående ett fint parkettgolv, modern RWC med dusch, wc, pentry med matplats. Konferensrum med moderna glaspartier.
I fastigheten finns bl a populära restaurangen B.A.R.

Omgivning

Blasieholmen har ett unikt innerstadsläge, såväl historiskt som rent geografiskt. Området har länge utgjort centrum för Stockholms bank- och finansverksamhet och det är inte svårt att förstå varför. Här sitter man bokstavligen mitt i city men samtidigt lugnt och avskilt.

Planlösning

Mestadels öppen planlösning.

Kommunikationer

Kommunikativt ligger Blasieholmen bra - trots det lugna läget. Tunnelbanenedgång (Kungsträdgården blå linje) finns alldeles runt hörnet och flera innerstadsbussar stannar alldeles i närheten. Linje 62 (Fredhäll-Storängsbotten), 65 ( Norra Station-Skeppsholmen), 69 (Centralen-Blockhusudden) 71 (Norrmalmstorg-Jarlaberg, Nacka) med flera bussar.

Service

Området har utgjort centrum för Stockholms bank- och finansverksamhet. I kvarteren runt fastigheten finns flera restauranger som till exempel Grands Veranda, Strand Hotell och Atrium. Och på bara några minuters avstånd ligger Stureplan, Kungsträdgården och city. Vill man koppla av på lunchen så erbjuder Skeppsholmen och Nybroviken såväl kulturupplevelser som vackra promenadstråk.

Kontakta Annonsör

Fredrik Lindén
010 - 33 11 340
fredrik.linden@novire.se

Kontakt

Fredrik Lindén
Fredrik Lindén
010 - 33 11 340

fredrik.linden@novire.se

Novi Real Estate
Läs mer om Novi Real Estate och deras 91 lediga lokaler
novire.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 304211

Utvalda lokaler från Novi Real Estate i City

Liknande lediga lokaler i City