Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Blasieholmsgatan 3

Kontor, 327 m2, Stockholm, City

Ljus och fin kontorslokal med hög rumshöjd och storrumslösningar. Mycket centralt läge i Stockholms city. Inflytt hösten 2019.

Omgivning

Inte bara nära till det breda serviceutbudet vid Norrmalmstorg och Stureplan utan även till vackra Strömkajen, Nybrokajen och Skeppsholmen.

Planlösning

Tillvaratagen sekelskiftescharm med hög standard och mycket representativ. Inbjudande och generös lounge med vacker kakelugn och mötesrum i anslutning.
Övervägande öppen planlösning.

Kommunikationer

Kungsträdgårdens tunnelbanestation nås inom någon minut. Ett stort antal innerstadsbussar går i närheten. Att promenera till Centralstationen och Cityterminalen tar cirka femton minuter.

Service

Väl utbyggd service i området. Stort utbud av restauranger och den trivsamma kvarterskrogen Bistro Crème i fastigheten som erbjuder bra och god catering. Konferensmöjligheter finns också strax intill.Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Katarina Cygnaeus
070-678 15 49
katarina.cygnaeus@humlegarden.se


Humlegården Fastigheter AB

Utvalda lokaler från Humlegården Fastigheter AB i CityLiknande lediga lokaler i City

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning