Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Björns trädgårdsgränd 1

Kontor, 269 m2, Stockholm, Södermalm

Nu ges tillfälle att hyra en modern kontorslokal på bästa läge. Lokalen har bra takhöjd och industrikaraktär. Fönster ut mot Björns trädgårdsgränd samt mot fin och ljus innergård.öppen planlösning samt mötesrum. Går att tillskapa fler mötesrum/enskilda rum om så önskas. Trevligt pentry i bakkant av lokalen.En perfekt kontorslokal med härlig atmosfär. Cykelparkering på gården. Fastigheten uppfördes för televerkets räkning och fungerade länge som både kontor och produktionsytor för Televerket. Idag inrymmer huset en rad kreativa och framgångsrika bolag. Kanske ert bolag är deras nya grannar?Hyresnivå cirka 3800 kr/kvm + f.skatt och kyla.

Omgivning

All tänkbar service utanför dörren. Medborgarplatsen, Skrapan och Götgatspuckeln ligger i princip anslutning. Även Nytorget finns på gångavstånd från lokalen.

Övrigt

Mer centralt på söder går inte att sitta. I hjärtat av pulsen ligger denna lokal vars läge även erbjuder närhet till gym och rekreation. Forsgrenska badet är under renovering och öppnar upp inom ett par år.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2800 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
David Werner
0733-849840
david@newproperty.se


Utvalda lokaler från New Property Group AB i SödermalmLiknande lediga lokaler i Södermalm


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning